DvF loves Evian

Diane von Furstenberg heeft een limited edition waterfles voor Evian ontworpen.

Meest gelezen

Dat Evian een voorliefde voor mödische samenwerkingen heeft moge duidelijk zijn. Zo zijn er jasjes voor het Franse tafelwater ontworpen voor door o.a. Issey Miyake, Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en Courrèges. Evian mag nu ook de Amerikaanse modeontwerpster Diane von Furstenberg aan dit lijstje toevoegen.

 

WATER IS LIFE, IS LOVE, IS LIFE, IS WATER
Eerder dit jaar werd bekend dat Von Furstenberg achter de tekentafel zou kruipen om een fles te ontwerpen voor Evian. En nu is daar het eindresultaat: een limited edition fles bedrukt met biologische inkt met de woorden 'water is life, is love, is life, is water' en het welbekende hartvormige DvF-logo in een speciale rode tint. Daarbij is de fles gemaakt van 100 procent recyclebaar plastic. Nu al een verantwoorde beauty op de kersttafel, als je het ons vraagt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De gezusters Mulleavy van Rodarte gaan aan de slag voor Starbucks >

 

Zelf een DvF loves Evian-fles op tafel? Vanaf vandaag is ‘ie in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Maison de Bonneterie, Oger Donna, de Bijenkorf en de Watershop voor € 4,95.

 

Bekijk hieronder ook het filmpje waarin de ontwerpster haar liefde voor Evian uit de doeken doet: ‘I have drunk Evian all my life, all my life. Ever since I was a tiny, tiny, tiny little girl.’

Meest gelezen

 

DVF LOVES EVIAN