Rihanna’s tv-programma stopt

Rihanna’s eigen tv-programma Styled To Rock is alweer gestopt.

Rihanna wil maar al te graag de functie ‘succesvolle televisiester’ aan haar curriculum vitae toevoegen, maar daar zal de 24-jarige zangeres nog even mee moeten wachten. Het modeprogramma Styled To Rock, waarin beginnende designers (à la Project Catwalk) tegen elkaar strijden en waarvan Rihanna uitvoerend producent is, krijgt geen vervolg. Alles leek in kannen en kruiken; modeontwerper Henry Holland was de presentator en Rihanna’s beroemde vrienden Cheryl Cole, Kanye West en Katy Perry waren gaststerren van de show. De eerste serie is in Engeland al uitgezonden en dit zou Rihanna’s grote wereldwijde tv-debuut moeten worden. Maar nu is dus al bekend gemaakt dat dat feestje niet door zal gaan.
   
Wat wel de moeite waard is om te kijken? Alle filmtips op ’n rij >
   
ZIEK, ZWAK, MISSELIJK
De zangeres zou te moe en te ziek zijn, luidt RiRi’s eigen verklaring voor het stopzetten van het programma. Zo cancelde ze onlangs nog een optreden in Zweden. Maar het Engelse Sky Living, de zender waarop het program uitgezonden werd, beweert de show te schrappen vanwege tegenvallende kijkcijfers. De eerste aflevering trok nog geen 80.000 kijkers en de andere negen afleveringen deden het nog slechter. Auch. Een anonieme insider doet er nog een schepje bovenop en meldt aan MailOnline: ‘Het inroosteren van al deze popsterren samen met onze filmschema was een regelrechte nachtmerrie.’
   
Sky Living heeft Styled to Rock nu zelfs verkocht aan het Amerikaanse televisienetwerk US Style Network, zónder Rihanna als onderdeel van het program. Op een tweede kans hoeft de zangeres niet te hopen. ‘Er zijn geen plannen voor een vervolg, daar is het veel te vroeg voor,’ zo meldt de woordvoerder van Sky Living.
   
Met haar zangcarrière gaat het wel goed: Rihanna mag zingen tijdens de lingerieshow van Victoria’s Secret >

Advertisement - Continue Reading Below