Elizabeth Olsens nieuwe vlam

Elizabeth Olsen zit deze winter niet alleen bij een knisperende open haard. De actrice heeft haar tegenspeler Boyd Holbrook aan de haak geslagen.

Het jongere zusje van Mary-Kate en Ashley Olsen werd al een paar keer met de acteur gespot, maar na een stel stiekeme paparazzikiekjes is het duidelijk: er zit liefde in de lucht.

 

VERY GOOD GIRLS
De 23-jarige Elizabeth Olsen en de 31-jarige Boyd Holbrook leerden elkaar kennen op de set van de nieuwe film Very Good Girls. Een bron verklapt aan Us Magazine dat de twee al een tijdje aan het daten zijn: ‘They've been trying to keep it hush-hush, of course.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Evan Rachel Wood en Jamie Bell zijn getrouwd >

 

Schijnbaar sprong de vonk gelijk over toen de twee elkaar tegen het bevallige lijf liepen. ‘Ze ontmoetten elkaar bij de eerste doorlezing voor hun film en er was gelijk een enorme chemie,’ zwijmelt een bron aan Us Magazine. ‘Ze waren aan het filmen in New York, waar Lizzie vandaan komt, dus ze was in staat om zich meteen erg thuis te voelen.’ Begin september werden de twee ook samen gespot op de tribune bij ’t US Open-tennistoernooi.