Naaktportret zwangere Sienna Miller

Sienna Miller en haar baby bump schitteren nakend in een gloednieuwe tentoonstelling, genaamd (I've Got You) Under My Skin.

Dat de immer mediaschuwe Sienna Miller een klein Britney-Spears’je-voor-Harper’s-Bazaar zou pullen, dat hadden we niet zien aankomen. Juist, de Britse actrice heeft al nakend en zwanger geposeerd voor een portret.

 

KUNST
Oké, oké, niet voor een magazinecover dus, maar voor een heuse tentoonstelling die op 9 november uit de doeken wordt gedaan in de Circle Culture Gallery in Berlijn. De bekende artiest Jonathan Yeo zit achter het portret van Sienna, dat-ie met olieverf schilderde. Enorm knap, als je het ons vraagt.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook met kleren aan ziet Sienna Miller er fantastisch uit. Duik hier in haar garderobe >

 

‘De kracht van het schilderij is deels aan het feit te wijten dat Sienna wereldwijd gezien wordt als een van de meest knappe natural beauty’s en als een mode-icoon,’ schrijft Jonathan Yeo in de catalogus die voor de tentoonstelling is gemaakt. ‘Het portret van Sienna is een paar weken voor de geboorte van baby Marlowe geschilderd en maakt deel uit van een reeks foto's van haar die ik van plan ben om volgend jaar te vertonen. Het is een eerbetoon aan haar moed en zelfvertrouwen, dat ze hieraan heeft meegedaan.’

Meest gelezen

 

NAME DROPPING

Het is trouwens niet de eerste keer dat Jonathan Yeo een grote naam voor zijn schilderdoek had. Ook Dennis Hopper, Damien Hirst, Nicole Kidman, Minnie Driver en Erin O’Connor lieten zich met verf vastleggen door de kunstenaar.

 

Razend benieuwd geworden? De tentoonstelling (I've Got You) Under My Skin is vanaf vrijdag 9 november 2012 tot 12 januari 2013 in de Circle Culture Gallery in Berlijn te bewonderen. Meer info: jonathanyeo.com.