Hoe Reese Witherspoon David Silver dwarszit

Arme Brian Austin Green.

Meest gelezen

Arme Brian Austin Green. Heeft hij eindelijk weer iets dat hem wat serieuze publiciteit kan opleveren, komt Reese Witherspoon tussenbeide. Tot twee keer toe!

 

Eerst was er de geboorte van zijn zoontje met Megan Fox. (Je weet wel, de baby waarmee de twee in juni al het LeAnn Rimes-momentje van de week wonnen toen een fotograaf Brian ‘toevallig’ snapte terwijl hij de buik van zijn vrouw zoende.) Noah Shannon Green kwam eind september ter wereld en niemand die doorhad dat de Greens gezinsuitbreiding hadden gehad.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Uit pure armoe moest mama Megan drie weken (drie weken!) na de geboorte zelf op Facebook de komst van hun bundle of joy aankondigen. Natuurlijk onder de noemer ‘ik vertel het jullie liever zelf, dan dat het straks via de bladen naar buiten komt’, maar wij weten wel beter.

 

Eerlijk is eerlijk, het is ook een beetje vreemd dat de geboorte van Noah Shannon door niemand werd opgepikt. Ondanks dat Brian Austin Green al sinds zijn David Silver jaren niet meer echt relevant is en Megan Fox ook niet direct de meest interessante persoon in het Hollywoodse is, zijn baby’s money makers in Hollywood. Iedere c-ster die een baby baart is groot nieuws. What happened? Reese Witherspoon happenend.

Meest gelezen

 

Reese beviel namelijk op dezelfde dag van haar zoon Tennessee James. En ondanks de huidige populariteit van reality sterretjes en c-beroemdheden, blijkt de baby van een Oscar-winnende actrice toch nog steeds groot nieuws. Zo groot dat iedereen vervolgens vergat dat het Transformers-meisje ook op punt van bevallen stond.

 

REESE BEDANKT 

Afgelopen week probeerde Brian dit gebrek aan aandacht met terugwerkende kracht te compenseren. En dat deed hij best slim door zichzelf te associëren met de Oscar-winnares, iets dat altijd goed is voor een paar headlines.

 

In het radioprogramma van Ryan Secrest bedankte hij Reese voor haar perfecte timing. Omdat zij op dezelfde dag beviel van haar kind, kregen hij en vrouw Megan alle tijd om rustig aan de nieuwe situatie te wennen. Of zoals hij het zelf zei:

 

'We got out of the hospital and nobody knew. We got home and thought, ‘This is unbelievable.’ We weren’t expecting to be able to get away with it. We were expecting all the [paparazzi] guys in the hallways and the parking structure. (…)I’ve been wanting to send Reese Witherspoon flowers for, like, a month and a half now.'

 

Een statement dat bijna geloofwaardig is, ware het niet dat hij serieus verwachtte dat de paparazzi in de gangen van het ziekenhuis zou liggen. Gast! Doe normaal! Zelfs bij Reese stonden de nieuwsploegen volgens mij niet buiten het ziekenhuis op de wacht. Dat doen ze hooguit bij de Brad en Angelinas van deze wereld. Zeker niet bij David Silvers tweede kind.

 

SCHAAMTELOOS HOEREREN  

Helaas voor Brian gooide Reese ook deze week weer roet in het eten door alle aandacht naar zich toe te trekken nadat ze werd gefotografeerd met baby Tennessee op de arm. Een actie die haar overigens een schaamtelozer maakt in het hoereren van haar privéleven dan Brian en Megan. Want niets aan deze foto’s is toevallig. Het fotoagentschap dat ze verkoopt doet zelfs niet aan paparazzifoto’s dus dit is gewoon een ordinaire fotosessie, alleen dan mooier verpakt.

  

In plaats van zich te verlagen tot de Jessica’s van deze wereld en haar baby open en bloot te verkopen aan een gossipblad (wat ze overigens met haar zwangerschap en huwelijk wel deed) doet ze het nu subtiel. Daarmee krijgt ze de prijs voor het LeAnn Rimes-momentje van de week. Ook al had ik hem David Silver meer gegund.

 

ZO KAN HET OOK 

Tot slot, een voorbeeld dat baby’s krijgen in Hollywood ook kan zonder fotosessies, aankondigingen en andere pr-dingen: Anna Paquin en Stephen Moyer van True Blood werden een maand of twee geleden ouders van een tweeling. Wanneer de kinderen precies zijn geboren, weet niemand. Hoe ze heten en zelfs welk geslacht ze hebben, is ook onbekend. En dat is niet omdat niemand dat wil weten, maar gewoon omdat de acteurs het niet willen vertellen. Waarom zouden ze ook? 

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via twitter.