Kristen Stewart in Snow White and the Huntsman II

Kristen Stewart is optimistisch over een rol in het vervolg op Snow White and the Huntsman.

'Niets is zeker, maar ik denk dat er een grote kans is,' zegt Kristen over het filmproject tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Kristen was in de film, die dit jaar bijna vierhonderd miljoen dollar opleverde, te zien als Sneeuwwitje.

 
Eerder leken de plannen voor het vervolg op Snow White and the Huntsman radicaal te zijn omgegooid. Sneeuwwitje zou zelfs uit het scenario zijn gehaald, waardoor alle aandacht naar de jager ging. Kristen zou uit de film zijn geschreven omdat ze een te hoog salaris zou vragen. Ook was ze negatief in het nieuws door haar breed uitgemeten affaire met regisseur Rupert Sanders.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De 22-jarige Stewart stuurde haar vriendje Robert Pattinson een openbare excuusbrief vlak nadat foto's van de affaire opdoken. Die mocht niet baten en de twee gingen uit elkaar. De twee maken nu weer samen reclame voor hun film The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 en lijken zelfs weer een stel te zijn.

 
Het is nog niet duidelijk of Sanders terugkeert voor de regie van Snow White and the Huntsman 2. De opnamen voor de avonturenfilm moeten in juli beginnen.

 

Welke films móet je deze maand zien? >