ELLE @ MTV EMA's 2012

Zorg dat je voor de buis zit. Vanavond, om 21.00 uur stipt, worden de MTV Europe Music Awards uitgereikt in Frankfurt. Wij sprongen op het vliegtuig om de voorbereidingen, de celebs, de feesten en veul meer van dichtbij te bekijken.

Na een zeer vroege wekker, razendsnelle vliegreis en korte taxirit stapten we op de trappen van de prachtige Frankfurt Emperors' Hall. Een perskaart werd om de nek geslingerd, waarna we binnen konden stappen in de indrukwekkende Kaisersaal, waar honderden jaren geleden nieuwe Europese heersers werden gekozen. Dit keer diende de zaal met het hoge plafond, de oude muurschilderingen en fonkelende kroonluchters echter als podium voor een stel grote namen, die ons alvast kwamen warm maken voor de MTV EMA's  2012.

Advertisement - Continue Reading Below

 
SCOOPS
Onder leiding van de doorgewinterde MTV-presentator Tim Kash, stapte een trits celebs het podium op. Eerste op het program waren de MTV-gezichten Louise Roe en Sway. Louise voorspelde de modetrends die we op de rode loper gaan spotten vanavond – peplums, veel backless dresses, uitbundige accessoires en brede tailleriemen – en kon alvast verklappen dat Rita Ora een 'wicked outfit' voor haar optreden heeft klaarliggen. Sway zag er alvast naar uit om bekende koppen als Taylor Swift en Gwen Stefani aan de tand te gaan voelen.

Meest gelezen

 
HEIDI KLUM
Ook Carly Rae Jepsen beklom de bühne en deed uit de doeken dat ze vanavond o.a. haar grote hit, Call Me Maybe, ten gehore zal brengen, die ze schreef met haar twee beste vrienden. Enne, over pakkende deuntjes gesproken, ook Psy krijgt heel Frankfurt vanavond geheid aan het Gangnam stylen met zijn hitsingle. Wat ons meteen brengt bij Heidi Klum, die tijdens de persconferentie – in een spannende Versace a/w 2012-jurk – met rode koontjes moest bekennen dat ze bij haar thuis ook flink geoefend hebben op het Gangnam-dansje. Zelf de discoballen werden in huize Klum uit de kast getrokken. Dat belooft dus wat voor vanavond...

 
Qua kleding zal Heidi het ook niet op safe spelen als presentatrice van de EMA's, want er hangen zes outfits (allen van Versace) klaar. En na het zien van het (helaas nog geheime) thema in de EMA-zaal, mag uitbundige kledij niet ontbreken. Zorg dat je 't niet mist dus die awardshow, vanavond om 21.00 uur op MTV, met optredens van o.a. No Doubt, Muse, The Killers, Taylor Swift en Alicia Keys. Geniessen geblazen.

 

De genomineerden voor de MTV EMA's 2012 op een rij >