Shoptip: Petrol and Porcelain

De digitale deuren zijn nog maar net geopend, maar wij voorspellen een flinke schare fans; de vintage/art/design webshop Petrol and Porcelain maakt instant blij.

De dames achter Petrol and Porcelain, Anita Jolles en Danielle Kortekaas, verzamelen voor deze webshop prachtige (meestal) one-of-a-kind vintage kunst en interieuritems van over de hele wereld. Maar ook enkele gloednieuwe items doorstaan de toelatingstest. De belangrijkste eis: alle items moeten spullen met 'soul' zijn.

 
THE WHOLE PACKAGE

Echt van die items waar je je huis in een handomdraai een persoonlijke toets mee geeft dus. Letterlijk. De truc van Petrol and Porcelain is namelijk dat je de hele set (gestyled door de dames) in één keer aanschaft. Zo kun je één van die fijne stillevens, zoals je ze in de webshop tegenkomt, hups, naar jouw eigen keuken, woon- of slaapkamer klikken. Nice, non? Items los aanschaffen is in het geval van fotografie en schilderijen bovendien ook mogelijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Nu maar hopen dat de site regelmatig nieuwe items aanbiedt en uiteindelijk een online betaalsysteem krijgt, wel zo makkelijk (voor nu is het mailen geblazen zodra je iets wil aanschaffen). Indien je iets bestelt kun je er trouwens voor kiezen je spullen zelf op te halen in Amsterdam of te laten verzenden.

 
Gaat dat zien: www.petrolandporcelain.com.

 

Modeontwerper Bas Kosters opende afgelopen weekend een eigen pop-up shop >