Kate Upton voor Mercedes-Benz

Model Kate Upton zal schitteren in de Super Bowl-commercial van Mercedes-Benz, samen met zanger Usher.

Miss Upton boert goed; covers van GQ en Sports Illustrated had ze al op haar naam staan, maar sinds Anna Wintour haar ‘goedkeuring’ gaf staat de 20-jarige blondine ook op de cover van menig modemagazine – denk: Vogue, Carine Roitfelds CR Fashion Book en Jalouse.

 

OBJECT OF DESIRE
En dat leidde weer tot deze nieuwe klus op haar cv: een commercial voor Mercedes-Benz. En niet zomaar een reclamefilmpje, maar een heuse Super Bowl-commercial – waar Mercedes een kleine 30 miljoen euro voor moest neerleggen. In het zestig seconden durende filmpje, dat afgelopen weekend werd opgenomen, schittert Kate – naast Usher – als ‘object of desire’. ‘A tongue-in-cheek depiction of how far a person might — or might not — go to get their heart’s desire,’ omschreef New York Post de commercial.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Lara Stone stond eerder ook model voor Mercedes-Benz >

 

Saillant detail: Kate heeft geen rijbewijs! Ze zal dan ook niet achter het stuur van de bolide plaatsnemen. Waar dan wel, vragen ook wij ons af. Misschien een kleine Cat Daddy move op de achterbank? We zullen het zien.

 

De Super Bowl XLVII wordt op 3 februari 2013 live uitgezonden via CBS network en is t.z.t. ongetwijfeld ook ergens op het web te bewonderen.

 

Pssst… Neemt Kate Upton de plek van Carine Roitfelds muze over van Lara Stone? >