Hebben: iPad Mini

Gadgets alleen voor mannen? Ben je gek! De nieuwe iPad Mini staat inmiddels bovenaan onze verlanglijst.

Begin deze maand lag het kleine broertje (of zullen we zeggen: zusje?) van de iPad dan eindelijk in de Apple Store. De aankondiging van de iPad Mini deed menig het hart van menig Apple-liefhebbers sneller kloppen, zo ook dat van ons. De Mini zou namelijk kleiner en lichter zijn, maar niet minder snel of handig. We nemen de proef op de som.

 

Verliefd zijn we, op de iPad Mini! Naast het überhandige formaat (hij past zelfs in een oversized clutch!) is de hagelnieuwe iPad 53 procent lichter dan de iPad van de derde generatie. Dit betekent geen lamme polsen meer na het kijken van een film in bed of uren surfen (lees: webshops afstruinen), plus makkelijk mee te nemen op reis of gewoon in je tas – waar je ook heen gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: onze redactie-Mini >

 

TECHNISCH VERHAAL
De iPad Mini maakt deel uit van de vierde generatie iPads, heeft een 7,9 inch multi-touch-display, snellere A6X-chip (mobiel internetten is een fluitje van een cent), HD-camera om ongestoord te FaceTime’en en een batterij die maar liefst tien uur meegaat. Daarbij is de kleine must-have voorzien van het geavanceerde iOS 6 mobiele besturingssysteem.

 

Meest gelezen

Veel ingewikkelde woorden, maar onze conclusie is kort: de iPad Mini is onze nieuwe lieveling. Waar wij gaan, gaat Mini mee. Daarbij is het prijskaartje een stuk zachter dan z’n grote broer. Voor € 329 is de iPad Mini (16-GB) met Wi-Fi (in zwart of wit) van jou – of ligt ‘ie onder de kerstboom. Check: www.apple.com voor meer informatie en alle iPad Mini-modellen.

 

De wondere wereld van technologie is ook een iPad-app rijker: die van Prada >