Jessica's ongeplande babynieuws

Jessica Simpson is zwanger, Lindsay Lohan is gearresteerd en Gwen Stefani gaat niet scheiden.

Meest gelezen

Jessica Simpson is zwanger, Lindsay Lohan is gearresteerd en Gwen Stefani gaat niet scheiden. Al met al een standaard weekje in het Hollywoodse dus. 

 

Over train wreck Lohan wil ik het niet eens hebben, behalve dan dat ze een zelfs voor haar begrippen rottig weekje heeft. Ze kreeg zondag nog een lading kritiek over zich heen na haar (lachwekkende) acteerprestaties in de tv-film Liz & Dick (yep, ze doet tv-films tegenwoordig...).

Advertisement - Continue Reading Below

 

En ook over Gwens huwelijk kan ik (semi) kort zijn: de geruchten dat Gwen en Gavin Rossdale uit elkaar gaan, zingen al jaren rond. Tot nu toe zijn ze nog steeds bij elkaar. Ook de meest recente ‘it’s over’-headlines lijken wederom ongegrond. Want de billen waar Gavin zijn hand tijdens een hike in de Hollywood Hills op liet rusten, bleken niet de billen van hun jonge, blonde nanny te zijn maar die, zo beweert Gavin, van zijn bloedeigen zus.

Meest gelezen

 

Laten we er maar even vanuit gaan dat zijn bewering waar is. Uit het gezellige, 'hartstikke spontane' gezinsuitje waar we een dag na de ‘nanny-foto’s’ op werden getrakteerd, blijkt in ieder geval dat Gwen niet van plan is om hem eerdaags te verlaten. Of de twee zo gelukkig zijn als ze zich voordoen, durf ik niet te beweren (er gaan iets te veel en te hardnekkige geruchten over hun huwelijk). Maar dat ze voor nu ‘rock solid’ zijn zoals een bron beweert, geloof ik meteen.

 

ZWANGERE JESSICA

En dan Jessica. Zwangere Jessica. Want ja, ik ga er ondanks dat er nog steeds geen officiële bevestiging is wel vanuit dat het waar is.

 

Want zeg zelf, dat ze zo snel weer zwanger is, was toch te verwachten? Jessica is een liefhebster van vet en slecht eten en – zo gaan de geruchten – van seks, dus een nieuwe zwangerschap zeven maanden nadat ze haar eerste kreeg, is eigenlijk nog best bescheiden.

 

En daarbij, als het niet waar was, had US Weekly het waarschijnlijk niet op de cover geknald. Ja, het is een roddelblad maar samen met People wel een van de meest betrouwbare in Hollywood. Ze hebben betere bronnen (lees: de sterren bellen zelf) en ze betalen vaak goed voor exclusieve deals. Daarbij houden ze hun onderwerpen graag te vriend.

 

Niet dat dit een enorm vriendschappelijke zet van US was trouwens. De onthulling kwam duidelijk eerder dan kamp Simpson had gepland - anders hadden ze het nieuwtje vast proberen te verkopen, niet? Baby’s maken is immers Jessica’s nieuwe carrière.

  

DE SCOOP 

Maar US Weekly ontdekte de zwangerschap en besloot – uiteraard – om voor de scoop te gaan. Jessica’s laatste babynieuws was voor concurrent People, dus waarom loyaal zijn en geld betalen? Niet dat het verhaal vooraf niet aan haar mensen is voorgelegd trouwens, een blad als US Weekly doet dat meestal trouw. Zelfs Kristen Stewart kreeg vooraf te horen dat ze haar affaire hadden ontdekt en op de cover zouden zetten. Kristen had daardoor tijd om haar misstap zelf op te biechten aan Robert Pattinson.

 

En ook Jessica is waarschijnlijk een dag of twee voor publicatie op de hoogte gebracht van de scoop. Dat haar woordvoerder geen commentaar had op het gerucht, kun je dan ook als bevestiging zien.

  

NIEUWE DEAL

Dat het nieuwtje niet is bevestigd, kan weer aan meerdere dingen liggen. Misschien komt het omdat Jessica nog niet heel ver is (een week of negen wordt beweerd). Of misschien moest ze haar blijde nieuws eerst even ‘goedpraten’ bij Weight Watchers. Ze was voor zover ik weet namelijk  nog niet al haar overtollig zwangerschapsgewicht kwijt zoals afgesproken in haar miljoenendeal met het bedrijf. Mensen bij Weight Watchers waren schijnbaar ook niet heel blij toen het nieuws naar buiten kwam.

 

Maar wie weet, misschien is er ondertussen al een nieuwe deal gemaakt. Misschien gaat Jessica nu met behulp van Weight Watchers op een gezond gewicht blijven tijdens haar zwangerschap. Dat moet na haar vorige zwangerschap en enorm enthousiaste uitdijing toch een mooie uitdaging zijn. Een die een miljoentje of drie waard is?

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.