Lady Gaga’s schoen geveild

Eenmaal, andermaal, verkocht! Lady Gaga's schoen gaat onder de hamer.

Lady Gaga is niet vies van een veiling. Vorige week kocht ze nog jasjes uit de garderobe van Michael Jackson en nu heeft de excentrieke zangeres ook haar eigen goed aan veilinghuis Cornette de Saint Cry’s fifth L’Homme et son Univers aangeboden. Op 11 februari 2013 staat de veiling gepland.

 

MONSTER BALL
Gaga-fans hoeven niet meteen een gat in de lucht te springen, het gaat slechts om één schoen. Dus niet eens een paar. De schoen in kwestie is echter niet zomaar een muil. We hebben het hier over een custom made zilverkleurige platform van Emporio Armani ter waarde van € 4000 à € 5000. Maar in de veiling zal dit creatieve voetenwerk hoogstwaarschijnlijk nog wel wat meer in het laatje brengen. Die schoen eerder gezien? Kan! Lady Gaga gooide het ding het publiek in tijdens haar Monster Ball-concert in 2010 in Parijs. Gelukkig raakte niemand gewond en werd de schoen netjes teruggebracht bij de zangeres, die ‘m nu laat veilen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Items die tijdens dezelfde veiling ook onder de hamer zullen gaan zijn een Maddest Hatter Los Angeles fedora (een hoed dus) van Michael Jackson uit 1984, een schrijfset van Marilyn Monroe en een Hermès Birkin-tas – ter waarde van een schamele € 25.000 – die ooit eigendom was van Hermine de Clermont-Tonnerre, een Franse actrice, schrijfster én voormalig stilist bij Dior.

 

Beschuit met muisjes! Gisele Bündchen is bevallen >