Lady Gaga’s zusje poseert

It’s all in the family. Natali Germanotta treedt in de voetsporen van haar zus en steelt de spotlights.

Nog maar twintig lentes jong en nu al beroemd. Vorig jaar deed Lady Gaga’s zusje Natali een shoot voor Teen Vogue’s septemberissue en nu gooit ze opnieuw haar modellenposes in de strijd voor het online magazine Viral Fashion. Met verve. Maar ja, wat wil je, als je zus Stefani Germanotta euh… Lady Gaga heet.

 

TAFELEN MET PROENZA SCHOULER
De kiekjes zijn geschoten in het New Yorkse restaurant Joanne Trattoria. Geen random locatie, dit restaurant aan de Upper West Side is het bedrijf van Gaga’s ouders. Op de prenten draagt Natali – die in het dagelijks leven een modeopleiding aan Parsons volgt – niet zomaar een dagelijks kloffie. Ze is gehuld in Alaïa, J Mendel en Proenza Schouler.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De shoot is een ode aan Italiaanse fifties films. ‘Alles in de shoot was over the top,’ vertelt Christian Fleres, Viral Fashions creatief directeur op de site. ‘Van de oversized gehaktballen en de vis van negen kilo op tafel tot het enorme haar en de juwelen.’ De foto’s zijn te bekijken op Viralfashion.com. En een behind-the-scenes-filmpje kun je hieronder bekijken.

 

Lady Gaga’s Armani-schoenen worden geveild >