Kristen Stewart over haar affaire

Hear hear. Kristen Stewart praat over haar affaire met Rupert Sanders.

We duiken nog éénmaal in de smeuïge leftovers van Snow White and the Huntsman. De affaire van Kristen Stewart en haar regisseur Rupert Sanders domineerde de headlines deze zomer. De kus, het drama. Hoe Kristen door het stof kroop voor haar R-Patz en hoe het uiteindelijk – heel Hollywood – toch nog allemaal goed kwam.

 

NIEUWE RONDE NIEUWE KANSEN
Het naderen van de jaarwisseling doet een mens contempleren. Niets menselijks is Kristen vreemd en zo deelt zij na lang zwijgen dan toch haar gedachten over deze roerige periode in haar liefdesleven. Met The Sun, een krant op niveau.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Gevraagd naar haar gevoel over de negatieve aandacht na haar publieke excuses, antwoordt de Twilight-ster: 'Je moet oké zijn met je angsten. Als je een eerlijk persoon bent dan maak je fouten. Dat is wanneer het pas echt interessant wordt.' Ze gaat verder: 'Ik bleef in die tijd liever in m’n hotelkamer dan dat ik dealde met de buitenwereld. Maar als je blijft hangen in wat anderen van je vinden dan wordt je een ontwricht persoon.' En zo is het maar net.

 

Happily ever after dus. Of in ieder geval tot het volgende schandaal maar weer…

 

Ohja, doe mij een stylefile van RobSten >