Nieuw album en docu van Lady Gaga

Vers van de muzikale pers: Lady Gaga is bezig met een nieuw album én een bio-doc.

Lady Gaga en haar Twitter… Zelfs tijdens de feestdagen gunt Gaga haar smartphone geen rust. Tijdens Kerst slingerde Gaga het wereldwijde web op dat er een nieuw album én een bio-doc op de planning staat: ‘Merry Christmas little monsters! Terry Richardson is making a LadyGagaMOVIE documenting my life, the creation of Artpop you!’.
     

ARTPOP
Over de stijl van het album en de precieze datum van de lancering wil Gaga nog niks loslaten. Alleen van de naam maakt de zangeres geen geheim: ‘Bedankt voor jullie geduld en voor het wachten op mijn nieuwe album ARTPOP’, tweette ze. Artpop zal in maart 2013 in de schappen liggen.

Advertisement - Continue Reading Below

    

Gaat Lady Gaga aan de slag voor The Great Gatsby? >

   

Het proces van het maken van Artpop, dat overigens haar vierde studioalbum is, wordt van begin tot het eind gefilmd. Van dat proces laat Lady Gaga een biografische documentaire maken. Voor het vastleggen van dat creatieve proces strikte Gaga de controversiële modefotograaf Terry Richardson. Dat móeten wel mooie beelden worden. En zoals een echte Twitter-freak het beaamt, moet ook hierover wat op het sociale netwerk gemeld worden: ‘Ik hou van je Terry Richardson, dankjewel voor je geloof in mij en in mijn fans, ik kijk al zo lang tegen jou en je werk op, dit is een droom die werkelijkheid wordt!’, kirde Gaga enthousiast.

   

Nieuwsgierig? Begrijpelijk, maar wees een klein beetje geduldig. De documentaire komt naar verluidt uit in de zomer van 2013.

    

Smullen: de tweede trailer van The Great Gatsby >