Katy Perry is meest sexy

Daar is-ie dan, het eerste lijstje van 2013. Dit keer de beurt aan Katy Perry om bovenaan te prijken.

De donkergelokte zangeres is door het tijdschrift Men's Health uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld van 2013. John Mayer kan dus in zijn handjes knijpen. Katy stoot met haar nieuwe titel Jennifer Aniston van haar troon. Vorig jaar mocht de Friends-actrice nog met de eer strijken, maar dit keer wist ze ‘slechts’ de vijfde plaats te veroveren. Waarom ze bij Men’s Health Katy als absolute nummer één aanwezen? ‘Nog maar 28 jaar, en ze is al genomineerd geweest voor acht Grammy Awards – incluis die voor Album van het Jaar. Niemand, ook wij niet, kon genoeg krijgen van Perry. En om die reden is ze onze meest sexy vrouw van 2013.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

TOP TIEN
Na Katy volgt op plaats twee Mila Kunis (omdat ze gewoon ‘perfect is’) en de top drie wordt compleet gemaakt door actrice Christina Hendricks (door haar ‘zandloperfiguur, zwoele lippen en slaapkamerogen’). Daarna volgen nog Jennifer Lawrence (vierde), Scarlett Johansson (zesde), Angelina Jolie (zevende), Beyoncé (achtste), Gisele Bündchen (negende) en Amber Heard (tiende).

 

Andere bekende dames als Emma Stone, Rihanna en Blake Lively wisten ook nog een plaatsje bij de eerste twintig te veroveren. Bekijk hier de volledige lijst van Men’s Health.

 

Ook wij doen aan lijstjes. Dit zijn onze best dressed celebs van 2012 >