Mary-Kate Olsen verloofd?

Oké, oké, het is vooral een gerucht, maar wel een hele sappige. En die willen we je niet onthouden. Treden Mary-Kate Olsen en haar 43-jarige lover binnenkort in het huwelijksbootje?

Het blijft een apart beeld; Olivier Sarkozy, halfbroer van de voormalige president van Frankrijk, getting cosy met die kleine Olsen. Maar naar verluidt kunnen we er maar beter aan wennen. De twee zouden zich namelijk hebben verloofd tijdens een tripje naar romantisch Parijs.

 

JUWELENJACHT

Hoe het gerucht tot stand kwam? De tortels zouden er zijn gespot tijdens het shoppen van juwelen én op het vliegveld zou MK zijn betrapt op het dragen van wat verdacht veel weg zou hebben van een verlovingsring. Bovendien kon Olivier volgens bronnen zijn handen niet van zijn liefje afhouden en werden de twee constant giechelend en zoenend gezien.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Olivier en Mary-Kate – die elkaar naar verluidt hebben leren kennen via de New Yorkse art scene – wonen inmiddels samen in Manhattan en worden regelmatig gespot in het publiek bij basketbalwedstrijden. Of Mary-Kate en Olivier binnenkort écht hun ‘oui je veux’s’ met elkaar uitwisselen? En of zus Ashley de jurk zal ontwerpen (oké, we slaan door)?. De tijd zal het leren.

 

De goedkeuring van Oliviers ex Charlotte Sarkozy hebben ze in ieder geval al >