Model Constance Jablonski aangeklaagd

O-oh. Victoria’s Secret-model Constance Jablonski is aangeklaagd voor $3,3 miljoen.

Constance Jablonski, het Franse model dat voornamelijk faam verwierf door klussen voor Givenchy, Calvin Klein, Dior en Victoria’s Secret, heeft een aanklacht van 3,3 miljoen dollar (2,49 miljoen euro) aan haar designerbroek hangen. Haar oude modellenbureau Marilyn Model Management sleept haar voor het gerecht. Jablonski stond namelijk onder contract met het bureau tot september 2014, maar tekende onlangs een nieuw contract bij het modellenbureau DNA en pleegde dus contractbreuk.
    

Advertisement - Continue Reading Below

ONHERSTELBARE SCHADE
Marylin Model Management pikt dit niet en klaagt Jablonski daarom aan voor dat enorme bedrag. Maar niet alle schuld wordt op het model geschoven. Marylin is ook boos op DNA en ziet de switch als een persoonlijke aanval; door de contractbreuk is het bureau bang om onherstelbare schade aan haar imago en reputatie op te lopen.

       
Dieettips van topmodellen voor de modellenlijf >
              
ADVOCAAT OP TWITTER
Bennet Krasner, de advocaat van Constance Jablonski, is op Twitter heel stellig over de reden van de bureau-switch: ‘Aan het begin van haar carrière vond ze het geweldig om samen te werken met Marilyn. Maar helaas, alle mensen waar ze close mee werkte, zijn vertrokken. Ze houdt van haar nieuwe bureau.’ Dat moge duidelijk zijn.

Meest gelezen

       
MODEL OP TWITTER
Constance zelf liet zich er ook over uit op Twitter: ‘With a New Year comes new beginnings. After my bookers, many of those I began with at Marilyn an my dearest Marilyn Gaulier, left the agency this past year, I decided to move on to DNA. I’m very excited with the move and I hope you are too!! (…)’ Constance is klaarblijkelijk erg blij met haar move. Maar over de aanklacht van $3,3 miljoen houdt ze stevig de lippen op elkaar…
   
Modellen Karolina Waz en Alana Zimmer werden ook beschuldigd van contractbreuk >