Scoop! Nicole Kidman als Grace Kelly

De afgelopen maanden is Grace of Monaco opgenomen, een film over een jaar uit het leven van Grace Kelly. Nicole Kidman heeft de hoofdrol. En wij hebben alvast een sneak-peek!

ELLE bracht een bezoek aan de filmset en hoewel het op het verslag daarvan nog even wachten geblazen is (de film komt pas volgend jaar uit), hebben wel wél alvast een exclusieve foto van de set, met Nicole als Grace. Er is de grootste zorg besteed aan het herscheppen van de garderobe en juwelen van stijlicoon Grace – dat kun je wel zien. De man met de pet is regisseur Olivier Dahan, die eerder La Vie en Rose over het leven van Edith Piaf regisseerde, met Marion Cotillard in de hoofdrol.   

Advertisement - Continue Reading Below

 
OSCARWAARDIG?
Grace of Monaco speelt zich af in het jaar 1962, een bewogen jaar in het leven van Grace. Echtgenoot Prins Rainier heeft het aan de stok met Charles de Gaulle en Grace overweegt op een voorstel van Alfred Hitchcock een terugkeer naar Hollywood. Geen saaie kost dus, en wie weet zal de film, net als Marion Cotillard, Nicole Kidman een Oscar opleveren...

 

Deze topfilms kwamen wel deze maand al uit >