Karl bekritiseert Michelle Obama’s pony

Terwijl Karl Lagerfelds eigen ponytail nog immer zijn nek siert, blijkt hij geen fan van Michelle Obama’s kersverse pony te zijn. 

In een interview met televisiestation Canal Plus nam de modische duizendpoot zoals gewoonlijk geen blad voor de mond. Na pittige quotes over Pippa Middleton, Seal en Adele, liet Karl Lagerfeld zich dit keer eens kritisch uit over Michelle Obama’s nieuwe knipbeurt.  

 

BAD BANGS?
‘Ik snap de verandering van haar kapsel niet,’ bazelde Karl in het programma. ‘Eigenlijk was de pony gewoon een slecht idee. Het is niet goed.’ Auch. Om daar later in het gesprek nog eens aan toe te voegen dat Michelle Obama nu lijkt op een ‘nieuwslezeres’.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar och, niet alle liefde is met het knippen van Michelle's voorste lokken verloren gegaan. Karl Lagerfeld liet aan het einde van het programma nog wel even weten dat-ie de first lady ‘aanbidt’. Ah gut.

 

PAK ‘M DAN, ALS JE KAN
Voor wie nog meer nodig heeft om de Canal Plus-uitzending terug te kijken; Karl doet ook nog een stel opmerkelijke uitspraken over zijn vele ringen. Als je geluk hebt, vallen die namelijk zo in je schoot. Zijn vingers schijnen naarmate de dag vordert namelijk te ‘slinken’...

 

‘Het is een niet te omschrijven fenomeen,’ verklaarde Karl aan Canal Plus. ‘Wanneer ik een overdreven gebaar naar iemand maak, dan krijgen ze een ring recht in hun gezicht.’ Wie ‘m vangt mag ‘m houden?

 

Krijg je geen genoeg van Karls Knettergekke Kuotes? Wij zetten ze voor je op een rij >