Beyoncé @ Super Bowl 2013

Wowsa! Vergeet dat potje American football. Tijdens de Super Bowl van gisteravond waren alle ogen gericht op Beyoncé. En… Destiny’s Child!

De Super Bowl zei u? Jep. Dé grote finale van American football, waarvoor over de 100 miljoen Amerikanen zichzelf voor de buis planten. Als je dus een comeback maakt, doe het dan tijdens de Super Bowl. Waar vorig jaar Madonna het stadion op stelten zette, was het dit keer de beurt aan Beyoncé.  

 

En inderdaad, je leest het goed, Destiny’s Child. De hitgroep zorgde, ondanks de vele ontkenningen, gisteren voor een heuse reünie tijdens Beyoncés Super Bowl-optreden met een medley van Independent Women Part I en Single Ladies. Yeah!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nog meer kijkvoer: de allernieuwste celeb Twitpics >

 

QUEEN B
Maar dat Beyoncé ook prima (of zelfs beter) het publiek in haar eentje kan entertainen werd ook maar weer eens bewezen. Met een knallende licht-, dans- en zangshow (jup, ze zong live y’all) werkte ze een trits hits (Crazy in Love! Baby Boy!) af die hun weerga niet kennen. En dat alles in een minuscule outfit van celeb stilist/ontwerper Rubin Singer en torenhoge schoenen van Proenza Schouler. Geniessen.

Meest gelezen

 

En daarna… viel de stroom in de Superdome uit. Going out with a bang, die Bey.

 

Zit je er klaar voor? Heus? Druk dan als de wiedeweerga op play en rock mee met Beyoncé