Helaas: Adele haat Chris Brown toch niet

Ik heb een bloedhekel aan Chris Brown. Had ik dat al eens laten doorschemeren? Vast wel.

Meest gelezen

Ik heb een bloedhekel aan Chris Brown. Had ik dat al eens laten doorschemeren? Vast wel. Ik kan amper een foto van de gast zien zonder koude rillingen te krijgen.

 

En ja, dat komt uiteraard door die losse handjes die Rihanna’s gezicht enkele jaren terug tot moes sloegen. Maar ook vanwege zijn vreselijk arrogante, zelfingenomen en ronduit nare houding. Ik heb hem nooit op ook maar een greintje oprecht berouw kunnen betrappen. Want man, wat vindt die gast zichzelf gaaf. Erg jammer trouwens dat Rihanna dat tegenwoordig ook weer vindt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Afgelopen weekend zat ze naast hem in het publiek tijdens de Grammy’s. Zijn arm om haar heengeslagen. Haar lichaam tegen het zijne gekromd. Om het maar voor eens en altijd duidelijk te maken: ze zijn weer samen. Wat een fijne boodschap voor al haar (jonge) fans...

 

Even leek het er deze week op dat er één muzikant bij de Grammy’s aanwezig was die Brown niet zomaar met alles wilde laten wegkomen: Adele.

Meest gelezen

 

Direct na de Grammy's ging deze foto rond van Brown en Adele en op de foto lijkt het alsof de Britse hem een vreselijke uitbrander geeft. Je hoort haar bijna, met haar heerlijke accent en harde, rokerige stem, hem vloekend en tierend terechtwijzen.

 

BOOS 

De gossipsites die de foto onder de headline ‘Adele tells Chris Brown off’ online plaatsten, claimden dat Adele boos was geworden op Brown omdat hij zo kinderachtig was geweest om als enige in de zaal niet op te staan tijdens de staande ovatie voor Frank Ocean (bekijk dat gifje hier).

 

Dat klinkt wel als iets dat Adele zou kunnen doen, niet?

 

Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Want wat twitterde Adele een dag nadat de foto over internet was gegaan? ‘Chris Brown and I were complementing each other in that photo actually’.

 

MISLEIDEND

Behalve dat het eeuwig zonde is dat zelfs de coole Adele die idioot lijkt te tolereren (of erger nog, leuk vindt...), geeft een gerucht als dit maar weer eens aan hoe misleidend foto’s kunnen zijn.

 

Want wie de foto ziet, gelooft direct dat Brown een uitbrander krijgt – hij kijkt er zelfs schaapachtig genoeg voor. Maar wat je als lezer niet weet, is dat het eerstvolgende beeld in het aanbod van de fotograaf die de foto nam een tweede foto van de twee is, ditmaal poserend.

 

BELAZERD 

Zo worden we als lezers natuurlijk constant belazerd. Zodra Jennifer Aniston wordt gefotografeerd met een hand op haar buik, roepen de bladen dat ze zwanger is. Dat ze misschien twee minuten later een sigaret opsteekt, krijgen we dan weer niet zien, want dat verkoopt geen bladen en genereert geen kliks. Overigens is Jennifer deze week 44 geworden, dus wordt het wellicht tijd dat ze niet meer iedere week zwanger verklaard wordt, maar dat terzijde. Foto's lijken dus het ultieme bewijs, maar zijn het vaak niet.

 

Een foto die dit jaar overigens ontbrak in het Grammy-aanbod, was een plaatje van Rihanna met goede vriendin Katy Perry. En dat viel US Weekly ook op. Daarom bracht het blad groot dat de BFF’s – de twee waren vorig jaar elkaars Grammy-date en dan ben je in die kringen al snel dikke maatjesruzie hebben over Brown. Katy schijnt het namelijk niet oké te vinden dat Rihanna hem weer heeft teruggenomen.

 

Is het waar? Ik heb geen idee. Maar als het klopt, moet ik wellicht mijn mening over Katy Perry wat bijstellen...

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.