Rachel McAdams & Michael Sheen uit elkaar

Hollywood turns splitsville! Ook Rachel McAdams en Michael Sheen lijken een dikke punt achter hun romance te hebben gezet.

Van een perfect begin (namelijk: filmen in Parijs) tot een minder fraai einde. Na een romance van tweeëneenhalf jaar is de koek tussen Rachel McAdams en Michael Sheen op.

 

Bummer: ook Michelle Williams en Jason Segel zijn o.v.e.r. >

 

GEEN AIRMILES MEER
De 34-jarige Rachel en de Britse Michael ontmoetten elkaar op de set van Woody Allens Midnight in Paris, waar onder het genot van liters wijn en talloze kazen (zo gokken wij tenminste) de vonk al snel oversloeg. De 44-jarige Michael woonde in Londen en Rachel in Amerika dus de airmiles tikten al snel flink aan. ‘Michael and I never spend more than three weeks apart, but you have to be quite adaptable in this business whether you are in a relationship or not,’ zei Rachel McAdams over de reislustigheid van het koppel tegen Us Magazine.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Helaas lijken de afstand en hun drukke schema's nu toch hun tol te hebben geëist. Een insider verklaart namelijk aan Us Weekly dat de twee finito zijn. Ah gosh.

 

Op de set verliefd worden was beiden trouwens niet vreemd. Zo had Rachel McAdams eerder een relatie met haar The Notebook-tegenspeler Ryan Gosling (jaloers! Jaloers!) en was Michael Sheen acht jaar samen met actrice Kate Beckinsale, met wie hij dochtertje Lily heeft.