Maandhoroscoop: maart 2013

Alweer een koude wintermaand voorbij. Benieuwd wat maart allemaal voor je in petto heeft? Hier een nieuwe voorspelling van de sterren.

Deze maand zit vol pieken en dalen voor je, Ram. Frustraties, het middelpunt van de aandacht zijn, spanningen: je komt het allemaal tegen.

 
Stier, hou de chocola en wijn maar bij de hand, deze maand zijn ze pure noodzaak. Sociale issues en weggedrukte agressie uit het verleden komen allemaal weer naar boven.

 
Goed nieuws, Tweelingen! Deze maand krijgt je carrière een flinke boost. De planeten staan goed om in maart iets te lanceren. En vergeet vooral niet te netwerken, want Mars is je goed gezind en staat in deze netwerkzone.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Gebruik de eerste helft van de maand om lekker te relaxen en te filosoferen, Kreeft. Na de 12e staat je werk centraal, en komen ook emotionele problemen weer bovendrijven.

 
Lekker hoor, Leeuw! Deze maand is perfect om een avontuurlijke reis te boeken. Maar niet vergeten om de eerste tien dagen van maart even lekker te relaxen met je lief.

 
Er valt niet te tippen aan jouw libido, Maagd. De eerste helft los je wat relatieproblemen op, maar daarna ben je niet meer te stoppen tussen de lakens.

Meest gelezen

 
Weegschaal, jouw maand begint een beetje chaotisch en vreemd. Maar wees gerust, na de 12e komt er een luchtigere vibe en ben je in staat om een balans te vinden in de relaties met de mensen om je heen.

 
Inspiratie, romantiek, plezier: dit zijn de thema's van jouw maand, Schorpioen. Gebruik maart om persoonlijke doelen te stellen en een grote lenteschoonmaak te houden. Niet alleen je huis, veeg ook even een bezem door je personal life.

 
Ben je een beetje een huismus, Boogschutter? Deze maand komt daar verandering in! Tijd om nieuwe plannen te smeden. Leuke bijkomstigheid deze maand: vanaf de 12e ligt de focus op romantiek.

 
Een wisselende maand voor jou, Steenbok. De eerste helft kun je nog lekker dromen, de tweede helft is het tijd om actie te ondernemen. Communicatie staat centraal.

 
Waterman, nog even volhouden! Dat verwarrende en emotionele wat je al even hebt, blijft aanhouden in de eerste helft van maart. Daarna ga je weer terug naar avontuurlijkheid, en wordt alles weer helderder en logischer.

 
Jij bent de it-girl van maart, Vissen. Tot de 20e ben je lekker dromerig en sensitief, en kom je tot nieuwe inzichten en inspiratie. Daarna is het tijd om risico's te nemen op financieel gebied.