Date Russell Crowe met Samantha Barks?

Doet de 48-jarige Russell Crowe het hart van de 22-jarige Samantha Barks sneller kloppen? Het zou zo maar eens kunnen.

Volgens de laatste geruchten is de vonk tussen de twee acteurs flink overgeslagen. Aan het leeftijdsverschil van een krappe 26 jaar zouden de voormalige tegenspelers dan ook lak hebben.

 

FLIRTEN @ DE OSCARS
‘Ze raakte steeds zijn mouw aan, was constant aan het lachen en luisterde met ontzag naar ieder woord dat uit zijn mond kwam,’ verklaart een ooggetuige bij de Oscars-afterparty aan het Australische New Idea magazine. ‘Hij genoot van ieder moment. Het was electric om hen te zien flirten, het was the buzz of the ball.'

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ach gut. Rachel McAdams en Michael Sheen hebben liefdesverdriet >

 

Russell Crowe en Samantha Barks (die wij onlangs tipten in onze Ones to watch in 2013-serie) leerden elkaar kennen op de set van Les Misérables, waar ze het naar ’t schijnt al snel wel errug gezellig hadden. 'We had the best time hanging out. It was awesome,’ zei Samantha onlangs dan ook over de filmdagen met Russell. Al snel kreeg de 22-jarige brunette ook een plekje in Russells band (ja, die heeft-ie…) en vele uurtjes op het muziekpodium werden aan hun tijd samen geplakt.

Meest gelezen

 

SIMPLY FRIENDS? SUUURE
Ondanks dat de twee nu onafscheidelijk lijken (ze Twitteren beiden zelfs over hun work-outs samen), ontkent de vader van Samantha, Richard Barks, aan de Daily Mail dat er sprake is van een romance en beweert dat ze simply friends zijn. Ehm… tuurlijk papalief.

 

Russell Crowe maakte afgelopen oktober bekend dat-ie ging scheiden van vrouw Danielle na negen jaar huwelijk. De Oscarwinnende acteur werd daarna al snel gelinkt aan beauty’s als Natalie Imbruglia en Dita Von Teese, maar hij houdt vol dat ook zij ‘slechts vrienden’ zijn. Uhuh, we weten inmiddels allemaal wat dát betekent.