Humorloze Taylor

.

Meest gelezen

Na de Hathahate van vorige week, heeft de wereld deze week een nieuw slachtoffer gevonden om massaal op af te geven: Taylor Swift.

 

En ik kan niet zeggen dat het geheel onterecht is. Want wat een humerloos kind is dat. In tegenstelling tot Mila Kunis die deze week juist, terecht, werd uitgeroepen tot leukste actrice ooit, heeft Taylor nul zelfspot.

 

Over Mila later meer. Eerst Taylor, het meisje dat bakken met geld verdient met haar liedjes over al die ‘vreselijke en gemene exen’, boehoe, die haar hart zo vakkundig hebben gebroken. Datzelfde meisje kan er blijkbaar niet tegen wanneer iemand iets zegt over háár aandeel in haar mislukkende liefdesleven.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zelfs niet wanneer het Tina Fey en Amy Poehler zijn en ze op datzelfde moment iedereen in en om Hollywood op de hak nemen.

 

Serieus, dan ben je toch eerder vereerd dan beledigd?

 

Taylor niet. En daarom antwoordt ze in een interview met Vanity Fair over het (niet eens zo schokkende) grapje dat ten koste van haar werd gemaakt tijdens de Golden Globes als volgt:

 

'You know, Katie Couric is one of my favorite people. Because she said to me she had heard a quote that she loved, that said, ‘There’s a special place in hell for women who don’t help other women.'

 

Meest gelezen

Say what?! Arme, arme Taylor, hoe onbegrepen, zielig en alleen moet zij zich voelen. Serieus, het was een grapje, EEN GRAPJE.

 

 

TAYLOR PRAAT NIET ZELF OVER HAAR LIEFDESLEVEN

Dat Taylor het niet relaxt vindt dat iedereen het altijd over haar liefdesleven heeft, dat kan ik me best voorstellen. Of zoals ze het in het interview zelf verwoordt: 

 

'The fact that there are slide shows of a dozen guys that I either hugged on a red carpet or met for lunch or wrote a song with. . . it’s just kind of ridiculous.'

 

Dat is ook idioot. En als het Vanity Fair-artikel daarmee eindigt, had ik haar nu misschien wat hoger zitten. Maar dat doet het niet.

 

Want terwijl ze niet wil dat mensen over haar liefdesleven praten, en dit daarom ook zelf weigert te doen, staat ze wel toe dat iemand uit haar omgeving dit voor haar doet. I kid you not. Alsof het US Weekly en niet Vanity Fair is vertelt een ‘bron’ over de manier waarop Harry Styles haar maandenlang heeft geprobeerd voor zich te winnen en uiteindelijk – uiteraard – haar hart brak. Een bron! In Vanity Fair!

 

TAYLOR HEEFT AMY EN TINA NODIG 

Behalve dat het artikel duidelijk laat zien dat Taylor misschien wel 23 jaar is maar nog over jongens denkt en doet alsof ze 16 is, geeft het ook aan dat ze blijkbaar geen mensen om zich heen heeft die haar beschermen voor zichzelf en de manier waarop de media werkt. Taylor Swift heeft vrouwen als Tina Fey en Amy Poehler in haar leven nodig die haar eens in de zoveel tijd vertellen hoe de wereld in elkaar zit.

 

Amy en Tina hebben ondertussen trouwens gereageerd op het interview en alle twee hadden ze niet verwacht dat juist Taylor boos op ze zou worden en vinden ze het rottig. 'Aw, I feel bad if she was upset. I am a feminist, and she is a young and talented girl. That being said, I do agree I am going to hell. But for other reasons. Mostly boring tax stuff', aldus Amy tegen de Hollywood Reporter.

  

MILA DE GEWELDIGE

Dan, zoals beloofd, over Mila Kunis die deze week demonstreerde dat ze (ondanks haar twijfelachtige smaak in mannen) wel degelijk humor en zelfspot heeft. Zie hier waarom: