Live: Julia Restoin Roitfelds website

En… in de lucht! We kondigden het al aan, maar vanaf vandaag kun je dan echt op Julia Restoin Roitfelds website voor (nieuwbakken) moeders vertoeven.

Onder de naam, Romy & the Bunnies (heel cute vernoemd naar dochtertje Romy), kun je je tegoed doen aan inspirerende verhalen, beautytips, en mode must-haves. En tja, als je van iemand heet-van-de-naald-tricks wil krijgen is het Carine Roitfelds dochter wel, non?

 

ROMY & THE BUNNIES
Momenteel staat de website nog niet bommetjevol – integendeel zelfs – maar Julia heeft al wel een suikerzoet tekstje onder de ‘About’-tab gezet over wat je van haar nieuwste project kunt verwachten. Wij citeren:

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Op 15 mei 2012, beviel ik van mijn dochtertje, Romy Nicole. Onmiddellijk werd ik blootgesteld aan een nieuwe wereld – die van het moederschap. Maar in dit lonende nieuwe leven, stond ik voor de uitdaging van het vinden van een publicatie die mij aansprak als een moeder die vastbesloten is om haar sensualiteit en vrouwelijkheid te behouden. Moederschap mag niet het einde betekenen van deze dingen. Het moet ‘t juist verhogen. Met dit als mijn inspiratie, heb ik besloten om mijn ontdekkingen te delen met andere vrouwen.’ Ach gut.

 

Razend benieuwd geworden? Bezoek de gloednieuwe website hier: romyandthebunnies.com