Zalando Fashion Car

Zalando presenteerde op de Geneva Motor Show een bijzondere, innovatieve fashion car.

Meest gelezen

Stel je even voor: je rijdt over straat en ziet iemand met de meest jaloersmakende outfit die je in tijden hebt gezien. Je kan niet stoppen, en weet ook niet welk merk ze draagt. Daar gaat dat mooie jurkje waar je al tijden naar zoekt, of die prachtige hakken die je deze zomer écht aan je voeten wilt hebben. Dat is vanaf nu verleden tijd. Tenminste, als je de Zalando Fashion Car bezit.

 
FASHION CAR
Zalando Fashion Car? Jazeker, de webwinkel presenteerde op de Geneva Motor Show een modische kar die via augmented reality kleding van voorbijgangers, of zelfs van billboards en posters, scant en online op zoek gaat naar die kledingstukken. Of items die er bij in de buurt komen. Met een paar klikjes bestel je de items, waarna het dankzij je ingebouwde GPS door de bezorger gewoon in je auto wordt afgeleverd. In ja, want er zit een geïntrigeerde package station in de auto. En als je niet geduldig genoeg bent om te wachten tot je thuis bent om te passen; geen nood. In plaats van je in de outfit te wurmen op de achterbank, heeft de Zalando-auto een mobiele paskamer. Wel zo handig.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BUMMER
Waar kunnen we tekenen voor zo'n auto? Helaas, de auto is een conceptversie, die Zalando's visie op de ontwikkeling van mobiel shoppen visualiseert. Maar technologie blijft groeien, dus met een beetje mazzel bereiken fashion cars binnen enkele jaren de markt wél. En dan mag hij best bovenaan je verlanglijstje, nietwaar?

 
Mode en technologie blijft een interessante combi; al gelezen over de eerste draagbare 3D geprinte jurk? >

Meest gelezen

 
Benieuwd hoe die auto er uitziet en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk het filmpje hieronder.