Marc Jacobs stopt met acteren

Ken je die mop van die modeontwerper die ging acteren? Die wilde niet meer.

Meest gelezen

Marc Jacobs houdt het acteren alweer voor gezien. Na een ieniemienie, maar toch zeker niet onbelangrijke rol in de nog uit te komen rolprent DisconnectMarc speelt een pornobaron(!) – hoeven we de Amerikaanse ontwerper niet meer op het witte doek te verwachten. De media stonden bol van zijn acteerdebuut, maar grote filmambities? Nee hoor, zo blijkt achteraf. Gewoon een vriendendienst; Marc is goede matties met de regisseur van Disconnect

Advertisement - Continue Reading Below

 

Marcs Coca-Cola Light-campagnes al gezien? >

 

DUURT LANG
Bovendien vond Marc het filmen maar saai. ‘Ik bedoel, ik deed het en ik moet bekennen dat ik heel enthousiast was toen ik de trailer zag, want plotseling leek het allemaal zo echt,’ laat Jacobs aan Telegraph weten. ‘Maar om buiten in Yonkers van vier uur in de middag tot negen uur in de ochtend in de freezing cold te staan, steeds maar weer dezelfde zinnen repeterend… Ik zou geen acteur willen zijn. Ik zei hem [de regisseur, red.]: ‘Dit is de eerste en de laatste film ooit.’ Natuurlijk zitten er ook vervelende kanten aan het leven van een modeontwerper, maar die zou ik nooit willen ruilen voor de vervelende momenten uit het leven van een acteur, that’s for sure. Ik ben heel gelukkig met wat ik doe.’ Aldus Marc.

Meest gelezen

 

Fiew, hoeven we in ieder geval niet bang te zijn dat de studio’s van Hollywood het zouden winnen van zijn atelier in New York. Hou het maar bij filmachtige catwalkshows Marc, kijken wij intussen nog maar even naar je eerste en laatste filmtrailer.

 

MARC JACOBS IN DISCONNECT