Katy Perry & John Mayer uit elkaar

Geen broeierige lente voor Katy Perry en John Mayer. De twee hebben wederom een punt achter hun relatie gezet.

Werd onlangs nog gespeculeerd dat het zingende powerkoppel in ’t huwelijksbootje zou stappen, blijkt het liefdesbootje nu juist flink te rocken. ‘Het is triest. Het is niet over totdat het over is,’ verklaart een insider cryptisch aan Usmagazine. ‘Je moet afwachten hoe het gaat aflopen. She’s leaving the window open. Ze zijn beiden zo gefocust op werk.’

 

HIGH-PROFILE
En dat terwijl douche John Mayer laatst nog in een interview verklaarde zo gelukkig te zijn met z'n relatie: ‘Het voelt niet alsof ik in een celebrity-relatie zit. Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me zo. Ik weet dat het high-profile is. Het is moeilijk om uit te leggen… Voor mijn voelt het als iets dat enorm menselijk is.’ Uhuh. Zo rooskleurig was de boel dus helaas niet.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Katy Perry en John Mayer begonnen vorig jaar juni met daten, maar de 35-jarige zanger nam na een maand al de benen. Katy streek echter in september met haar hand over haar hart en nam John terug. De 28-jarige zangeres kreeg onlangs zelfs een ring met een hartvormige robijn omgeschoven, maar haar nieuwe cd en John Mayers nieuwe tour schijnen toch roet in het eten te gooien. Third time's the charm?

 

Meer celebrity liefdesnieuws >