Maandhoroscoop: april 2013

De lente is begonnen en daar hoort natuurlijk een nieuwe voorspelling van de sterren bij. Bekijk gauw wat april allemaal voor je in petto heeft.

Hoera, je verjaardagsmaand is aangebroken, Ram! En goed nieuws: in april komt misschien wel het meest flirty moment van het jaar. Agenda vrijhouden voor een spannende date, dus.

 
Venus, jouw belangrijkste planeet, zweeft voor drie weken je sterrenbeeld in, Stier. Hallo schoonheid, aandacht en romantiek!

 
Tweelingen, je krijgt een wisselende maand. April begint vrolijk, maar eindigt met een stilte voor de (emotionele) storm. Oppassen, dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 
April begint met flink wat inspiratie op carrièregebied, Kreeft, en eindigt met een romantische vibe. Dit wordt een topmaand.

 
Leeuw, dit wordt een perfecte maand op een reisje te boeken. Een weekendje weg of een lange vakantie in de zomer op de planning staan? Ga ervoor.

 
Wow, Maagd. Jouw maand begint vurig, met een hele seksuele vibe. In de tweede helft is het tijd om oude issues recht te zetten.

Meest gelezen

 
Spanning, passie en avontuur staan op de planning, Weegschaal. Deze maand staan relaties centraal.

 
Er gaat iets heel spannends op kantoor gebeuren deze maand. Houd je ogen en oren geopend, Schorpioen.

 
Boogschutter, april betekent voor jou een sexy maand. Veel planeten staan in de plezier- en romantiekzone van jouw horoscoop. Tijd om te daten, dus.

 
Na de chaos in maart, is deze maand een feestje, Steenbok. Je bent lekker huiselijk. Denk: een intiem etentje met vriendlief, maar ook een huis kopen of juist opknappen. Houd alle opties open.

 
Waterman, je woorden zijn deze maand zoet als honing en sexy as hell. Vrees niet om je verbale kunsten te gebruiken om te krijgen wat je wilt.

 
April staat in het teken van geld, Vissen. Goed moment om business met pleasure te verenigen.