Beyoncé voor Costume Institute Gala

Beyoncé heeft de rol van erevoorzitter van het jaarlijkse Costume Institute Gala in de wacht gesleept. Chapeau.

Even uitleggen, dat Costume Institute Gala. Bij de opening van de jaarlijks wisselende modetentoonstelling in het Metropolitan Museum of Art hoort – natuurlijk – een feestje. En dat is geen saaie borrel. Het MET Gala, zoals het fest ook wel wordt genoemd, staat bekend als de 'Night of the Nights'. Daar wil je gezien worden, zo getuige ook het flink aantal modeminnende celebs dat er vorig jaar op de rode loper verscheen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
CHAOS TO COUTURE
Oké, terug naar Beyoncé. De zangeres zal tijdens het event op 6 mei schitteren als erevoorzitter naast Lauren Santo Domingo, Anna Wintour en actrice Rooney Mara en Givenchy's Riccardo Tisci, die ook de hosts van de avond zullen zijn. Het thema van dit jaar is Punk: Chaos to Couture, naar de gelijknamige expositie die van 9 mei tot en met 14 augustus te zien zal zijn in het Metropolitan.

 
Hoe dat zich zal uiten op de rode loper? Verwacht wordt dat Beyoncé wel gebakken zit. Vorig jaar verscheen ze in een custom made Givenchy Haute Couture-jurk, en nu Tisci haar 'collega' wordt, zetten wij in op een nieuwe punky Givenchy-look.

 
Heet! Diane Kruger voor Chanel >