Giles Deacon ♥ Gwendoline Christie

Vers van de pers: de Britse modeontwerper Giles Deacon date met Game of Thrones-actrice Gwendoline Christie.

Een aparte liefdescombi: Giles Deacon en Gwendoline Christie. De twee geboren en getogen Britten zijn naar verluidt sinds de jaarwisseling aan het daten, zo meldt Grazia.co.uk. Daarbij stapte de bijna twee meter lange actrice (1.91 m!) aan de arm van Giles de rode loper op van de Britse ELLE Style Awards 2013 in februari. De twee hadden het na het event  gezellig samen, en grapten en grolden met Giles’ ontwerpvrinden Jonathan Saunders en Henry Holland. En dat zette de geruchtenmolen in beweging.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lees hier alles over Giles’ succesvolle carrière >

 

BRIENNE OF TARTH
De bebrilde ontwerper behoeft geen uitleg meer, maar Gwendoline Christie stellen we met liefde aan je voor. In haar kinderjaren werd Gwendoline opgeleid tot een semi-professionele turnster, maar een rugblessure dwong haar om die carrière op te geven. Ze verruilde ‘m voor een carrière in de acteerwereld en niet zonder succes. Zo speelde ze naast Heather Ledger en James Franco in Terry Gilliam's 2009 film The Imaginarium of Doctor Parnassus, maar je kent haar waarschijnlijk als de vrouwelijke krijger Brienne of Tarth in de successerie Game of Thrones.

 

Hoe de relatie van de twee tortelduifjes zich verder zal ontwikkelen, is nog de vraag. Misschien wordt de androgyne Gwendoline wel de inspiratiebron voor Giles’ nieuwe catwalkcollectie? Time will tell.

 

Meer over HBO’s megahit Game of Thrones >