Johnny Depp en Amber Heard tóch een setje?

Ha, dus toch! Johnny Depp en Amber Heard zijn hand in hand gespot.

De geruchten rondom de vermeende affaire tussen Amber Heard en Johnny Depp gingen al maanden, ook al toen Johnny en Vanessa nog bij elkaar waren. Die romance zou van korte duur zijn toen Amber in januari alweer genoeg had van de tweeëntwintig jaar oudere Johnny Depp. Én er vandoor ging met het Franse model Marie de Villepin. Ho, wacht. Niet zo snel. Tweeëntwintig jaar ouder? Juist, Amber is zevenentwintig en Johnny bijna vijftig.
       
In juni gingen Johnny Depp en Vanessa Paradis na een relatie van veertien jaar uit elkaar >
       
GEMEENSCHAPPELIJKE HOBBY
Dat het vuur blijkbaar toch niet helemaal gedoofd is, bleek afgelopen zaterdagavond. De twee tortelduifjes werden hand in hand gespot tijdens een Rolling Stones-concert in Los Angeles. Wat de vonk toch weer deed overvliegen? Het gerucht gaat dat Amber weer head over heels verliefd werd op Johnny toen hij een heuse bar voor haar had gebouwd. Tja, liefde gaat door eh, de slokdarm?
  
En hoewel de nieuwe liefde nog niet bevestigd is, voegen wij alvast een nieuw puntje aan onze bucket list toe: spelen in een film met een hete tegenspeler. Want zeg nu zelf: Ryan Gosling en Eva Mendes, Brad Pitt en Angelina Jolie en nu ook Johnny Depp en Amber Heard. Wat nou, kroeg? Wij zijn er van overtuigd dat een filmset (in Hollywood) dé plek is om een nieuwe relatie te starten.
    
Gwyneth Paltrow werd verkozen tot mooiste vrouw ter wereld >
    

Advertisement - Continue Reading Below