Maandhoroscoop: mei 2013

In mei leggen alle vogels een ei, maar er gebeurt ook van alles in jouw horoscoop. Lees gauw hoe jij je kan voorbereiden op alles wat deze maand voor je in petto heeft.

Meest gelezen

Mei belooft behoorlijk intens te worden, Ram. Met twee grote eclipsen op het program heb je weinig kans op rust. Gelukkig komt er later in de maand licht aan het einde van de tunnel.

 
Driemaal hoera! Het is je verjaardagsmaand, Stier. Maar niet alles in mei gaat over rozen. Gebruik de good vibes om je door de minder makkelijke momenten van de maand heen te slaan.

 
Tweelingen, maak je paraat voor een maandje yoga en meditatie. Tot de 20e staan er drie planeten in de afzonderingszone van je horoscoop. Gelukkig wordt na de 28e alles beter, fijner en mooier.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De emoties lopen hoog op deze maand, Kreeft. Liefde, vriendschappen, business; op alle gebieden gebeurt er iets. Maar als je hard genoeg focust, kunnen al je wensen uitkomen.

 
Leeuw, het fijnste moment van mei is het einde. Iets om naar uit te kijken, dan krijg je namelijk precies waar je behoefte aan hebt. Tot die tijd even doorbijten, want er staan wat intense gebeurtenissen op het program.

Meest gelezen

 
Stel je deze maand open voor nieuwe mensen en nieuwe perspectieven, Maagd. Bijvoorbeeld voor een aantrekkelijke, spannende persoon die je gaat ontmoeten… Wel oppassen dat je vervolgens niet van je roze wolk naar beneden klettert, oké?

 
Hou je vast, Weegschaal, want de wervelwinden zijn nog niet voorbij. Een nieuwe serie eclipsen zorgt voor nóg meer verandering. Loslaten wat je niet meer nodig hebt is key deze maand.

 
Bedenk deze maand goed wat je nodig hebt in de liefde, Schorpioen. De nieuwe maan zet alles helder in perspectief en helpt je om plannen te maken voor het komende halfjaar.

 
Gebruik deze maand om alle transformaties van afgelopen tijd een plaats te geven, Boogschutter. Probeer een goede balans te vinden, maar verlies vooral je eigen integriteit niet uit het oog.

 
Steenbok, mei wordt één van de van de meest speelse en romantische maanden van het jaar. Geniet ervan, en laat je vooral niet ontmoedigen door de stress van de mensen om je heen.

 
Laat de wilde, excentrieke omgevingen even voor wat ze zijn, Waterman, en kies voor simpel, rustig en relaxed. Wel zo fijn ook, als Pluto en Uranus de 20e voor flinke spanningen zorgen.

 
Nog een paar eclipsen, Vissen, en dan zit het erop. Zoek gezonde omgevingen op en omring je met nuchtere mensen.  Met de nieuwe maan op de 10e is het tijd voor een frisse start. Ga met jezelf aan de slag, maak plannen en onderneem actie.