Mila Kunis meest sexy

Mag Gwyneth Paltrow zijn uitgeroepen tot 's werelds mooiste, Mila Kunis gaat er met de titel Sexiest Woman In The World vandoor.

Voor het eerst sinds vier keer voert een niet-Britse ster de jaarlijkse 100 Sexiest Women In The World van FHM aan. Een flinke eer voor iemand die vorig jaar nog op nummer veertien stond. Maar door haar vele verschijningen op het grote doek afgelopen tijd (denk: Ted en Oz: The Great And Powerful) en haar bijzonder leuke persoonlijkheid (weet u nog: het grappige interview met BBC radio presentator Chris Ramsey) is de 29-jarige actrice flink in populariteit gestegen. Hoewel ze nu voor het eerst de lijst van FHM aanvoert, is Mila Kunis al wel eerder uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van de wereld (door Esquire, red.).

Advertisement - Continue Reading Below

 
BEAUTY MÉT BRAINS
'Niet alleen is Mila van zichzelf al prachtig, ze heeft ook nog eens veel humor en vreest niet voor wat zelfspot,' verklaart Dan Jude, editor van de top 100. 'Het land heeft gesproken, en de uitkomst is dat ze de perfecte vriendin is.' En het land sprak nog veel meer. Zo is Rihanna nummer twee van de lijst geworden, waarschijnlijk doordat ze de harten van vele mannen heeft veroverd met haar sexy Twitter-foto's.

 
Andere opvallers in de lijst zijn Taylor Swift, Rita Ora, Katy Perry en Beyoncé Knowles. Benieuwd naar de volledige top 100? Bekijk hem op www.fhm.com.

 
The Sunday Times bracht, om ons groen van jaloezie te doen zien, The Young Rich List uit >