MET Gala update

Het MET Gala komt nu wel heel dichtbij. En bij zo'n naderend event hoort ook een hoop nieuws. Even een update.

Om te beginnen: nieuws van Moda Operandi. De retailer, waar je normaal looks direct van de catwalk kunt bestellen, biedt nu ook de looks van de rode loper aan. Hoewel nog niet bekend is wie wat gaat dragen, is ons al wel ter oren gekomen dat looks van onder andere Balmain, Rodarte, Nina Ricci en Wes Gordon de ochtend ná het MET Gala in de webshop te koop zijn...

 
Bekijk nog eens alle jurken van het MET Gala 2012 >

Advertisement - Continue Reading Below

 
TOMMY HILFIGER
Tommy Hilfiger zal tijdens het gala een eigen tafel vol celebs hosten. Onder andere Nicki Minaj, Zooey Deschanel, Debbie Harry, Lily Aldridge en Kings of Leon-leadzanger Caleb Followill zijn uitgenodigd door Hilfiger. En reken er maar op dat hij een goede gastheer zal zijn, met alle gasten gehuld in zijn eigen ontwerpen.

 
Tommy Hilfiger lanceert voor deze zomer een limited edition surfcollectie >

Meest gelezen

 
JOHN GALLIANO
Hoewel Tommy Hilfiger floreert tijdens de 'avond der avonden', zal John Galliano schitteren in afwezigheid. En dat terwijl enkele van zijn outfits geshowd worden in de tentoonstelling Punk: Chaos to Couture. '[We gaan] één trede per keer,' verklaart zijn woordvoerder Liz Rosenberg aan The New York Post. 'Maar het is een groot motherf***ing trappenhuis.' Ook Galliano's publicist heeft geen blad voor haar mond.

 
Bevestigd: John Galliano gaat lesgeven aan Parsons The New School for Design >