Reese: de video's

'It's not a performance Reese Witherspoon will ever be proud of.

Meest gelezen

'It's not a performance Reese Witherspoon will ever be proud of.' Zo opent People op dit moment haar hoofdverhaal op de website. Het volledige artikel over de video's die vannacht zijn vrijgekomen waarop we kunnen zien én horen hoe 'America's Favorite' Reese Witherspoon een van 'America's Finest' behandelt, alsof hij te min voor haar is (wat hij waarschijnlijk ook is in haar ogen), heeft een voor People ongebruikelijke air van onuitgesproken afkeuring over zich heen hangen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zelfs People vindt het niet oké wat Reese heeft gedaan.

 

En wie de video's bekijkt, kan ook niet anders dan zich schamen voor haar gedrag. Wat een kreng! Zelfs haar man, haar man!, lijkt wel door de grond te willen zakken. Aan het einde zegt hij zelfs 'Ik heb hier niks mee te maken'. Auch. Leuk inkijkje in dat huwelijk. Al snap ik zijn reactie wel.

 

Reese was een idioot. Ze sprak over een zogenaamde zwangerschap (was het maar waar geweest, dan had ze een goed excuus voor haar irrationele gedrag en een leuke afleider) en riep dingen als 'het is mijn recht als Amerikaan om op Amerikaans grondgebied te staan'. Hahaha.

Meest gelezen

 

Reese zelf ging daarom niet toevallig enkele uren voordat TMZ (who else?!) de video's vannacht online plaatste, langs bij Good Morning America. Ditmaal niet om iets te promoten, maar om zichzelf te rehabiliteren.

 

EXCUUS EN MANTRA

'Ik was in paniek', was haar excuus. En: 'We weten beter', was de mantra. We weten beter dan met een drankje op te gaan rijden. We weten beter dan een politieagent zijn werk niet te laten doen. 

 

De actrice gaf ruiterlijk toe dat ze respectloos was naar de politieagent toe en dat ze idiote dingen uitkraamde:

  

'I played a lawyer in a movie so many times I think I am a lawyer. And clearly I'm not a lawyer, because I got arrested.'

 

'I have no idea what I was saying. That night I saw him arresting my husband, and I panicked. I said all kinds of crazy things. I said I was pregnant. I'm not pregnant. I said crazy things. I had no idea what I was talking about.'

 

En natuurlijk werden uiteindelijk ook haar kinderen – de 'ga voorbij de gevangenis zonder te betalen kaart' – aangehaald. Want hoe had ze zich geschaamd toen ze hen moest vertellen hoe dom ze was geweest. 

 

BOETE

Is het hiermee afgedaan? Waarschijnlijk wel. Ze heeft een boete van 213 dollar betaald en boete gedaan op tv. De video's zullen haar uiteraard altijd blijven achtervolgen dus helemaal 'clean' en 'lief' zal ze nooit meer worden. Maar het grappige is dat veel reageerders bij TMZ daar juist wel blij mee zijn. Reese Witherspoon heeft ook een menselijke kant, ze drinkt, ze kan zichzelf laten gaan en ze kan een kreng zijn.

 

Wie weet, misschien doet het haar uiteindelijk zelfs wel goed. There's no thing as bad publicity?! 

 

Meer: Achter de headlines >