Zo kan het dus ook

.

Meest gelezen

Angelina Jolie onderging in een paar maanden tijd drie behoorlijk heftige operaties en niemand, niet de paparazzi die haar volgen, niet de gossipbladen of –sites die ongeveer iedere week roepen dat ze gaat trouwen, NIEMAND had iets door.

 

Het toont aan dat Angelina, behalve heel dapper, ook heel goed is in het privé houden van haar privéleven en dat ze precies snapt hoe ze gebruik kan maken van de media.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Want Angelina bracht het nieuws niet naar buiten op de cover van een glossy tijdschrift of in een tranentrekkend interview met Oprah. Nope! 

 

Angelina schreef een brief aan The New York Times waarin ze niet alleen uiteenzet waarom ze voor de ingrijpende operatie heeft gekozen, maar meteen een geweldig krachtig statement maakt voor alle vrouwen die ooit dezelfde keuze moesten maken of gaan maken:

Meest gelezen

 

“On a personal note, I do not feel any less of a woman. I feel empowered that I made a strong choice that in no way diminishes my femininity.”

 

Angelina’s brief is wereldwijd overgenomen door (kwaliteits)kranten, CNN maakte een Five Reasons Why We Love Angelina-artikel en TIME onthulde gisteren zijn nieuwste cover met daarop een serene Angelina en de headline ‘the Angelina effect’.

 

GEHEIM

Zo kan het dus ook. Mocht je nog steeds denken dat Hollywoodsterren altijd gefotografeerd worden terwijl ze dat niet willen en dat hun privéleven op straat ligt tegen hun zin in, think again...

 

Heel veel groter en bekender dan Angelina Jolie lopen ze niet rond in Hollywood. Toch is het haar gelukt om alles geheim te houden tot op de seconde dat ze het zelf naar buiten wilde brengen – wat toevallig het moment was waarop de gossipbladen allemaal al naar de drukker waren. Behalve People, die waarschijnlijk voor veel geld en met heel veel overuren de cover last minute heeft omgegooid, heeft daarom geen enkele tabloid het nieuws. De Kardashians sieren, als altijd, de meeste covers (deze hilarische trouwens al gezien?).

 

SPELLETJE

Dat uiteindelijk niemand behalve Angelina en Brad en wat medisch personeel op de hoogte was van de ingrepen, is het bewijs dat een superster in Hollywood een leven kan leiden buiten de spotlights.

 

Velen van hen kiezen er heel bewust voor om gefotografeerd te worden met hun grote verlovingsringen, nieuwe liefdes, kinderen of honden. Zo zal Angelina nu ook zelf kiezen wanneer ze voor het eerst na deze aankondiging weer gefotografeerd zal worden. Met de kinderen misschien of juist op een rode loper in een supervrouwelijke jurk? Ik ben benieuwd.

 

Het hoort allemaal bij het spelletje, en niemand is beter in het spelletje dan Brad en Angelina. Of ja, Jennifer Aniston wellicht, maar of ze hier antwoord op heeft?!