Robsten nu écht uit elkaar?

Insiders beweren dat Kristen Stewart en Robert Pattinson na vier jaar nu écht heus definitief een punt achter hun aan/uit-relatie hebben gezet.

De Robsten-relatie was er één met pieken en dalen. Vlak nadat Kristen het vorig jaar niet laten kon open en bloot haar tanden in de getrouwde Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders te zetten, ging het stel voor de eerste keer uit elkaar. Rob was ‘heartbroken and angry’ en verliet hun gezamenlijke optrekje in LA. En ook Kristen was er kapot van. Maar twee maanden later, toevállig net voor het hele mediacircus rondom hun laatste Twilight-prent Breaking Dawn - Part 2 losbarstte, legden K-Stew en R-Patz het toch weer bij en leek er geen vuiltje meer aan de lucht. Tot afgelopen januari, toen The Sun wist te melden dat de feestdagen in huize Robsten niet zo feestelijk zouden zijn geweest en een nieuwe geruchtenstroom over een break-up op gang kwam. Toch bleef een definitieve bevestiging uit en werden de twee nog samen gespot, o.a. bij Coachella Festival.

Advertisement - Continue Reading Below

 

STOF TOT NADENKEN
Is anno mei 2013 de koek dan écht op? Als we People Magazine en kornuiten moeten geloven wijst alles in die richting. De vermeende feiten op een rij:
> Kristen skipte Roberts 27e verjaardag. De actrice werd op die avond (al huilend zo leek) achter het stuur onderweg naar een vriendin gekiekt door haar goede vrienden, de paparazzi.
> Het Twilight-setje werd inmiddels al in Cannes verwacht voor het Film Festival, maar aan de Franse Riviera is nog geen spoor van Robsten gesignaleerd.
> En last but not least: Robert is gespot bij hun stulp in Californië terwijl hij zijn persoonlijke spullen – inclusief honden Bear en Bernie! – aan het inladen was in een grote truck. En dat zag er niet uit als pakken voor een weekje vliegvissen met vrienden.

 

We gooien 'm er nog maar een keer in: gevalletje waar rook is, is vuur? De tijd zal het leren...

 

Deze celebs arriveerden wél in Cannes voor de 66e editie van het Film Festival >