Mélanie Laurent is zwanger

Actrice, zangeres en graag geziene gast front row bij Dior en Chanel, Mélanie Laurent, verraste papparazzi en celebvolk gisteravond tijdens het amfAR Gala in Cannes met een wel heul apart accessoire… Een baby belly, surprise!

Kijk, zo krijg je de spotlights wel op je gericht. De 30-jarige Mélanie Laurent had haar zwangerschap nog niet aan de grote klok gehangen en plots verscheen de Inglourious Bastard-actrice, die in 2011 ook Monica Belluci verving als gezicht van Diors parfum Hypnotic Poison, met niet zomaar een schattig hobbeltje, nee ze was al in het stadium ‘overduidelijke baby bump’ beland.

 
Heel celeb-ville was erbij; het amfAR Gala gisteravond in Cannes. Bekijk de foto’s! >

Advertisement - Continue Reading Below

 
BUN IN THE OVEN
Het eerste kindje van Mélanie en haar nog immer onbekende partner, waarmee ze begin dit jaar in het geheim in het huwelijksbootje stapte, wordt in september verwacht. Terwijl Mélanies nieuwste film An Enemy, waarin ze schittert naast Jake Gyllenhaal en Isabella Rossellini, in augustus uit zal komen. En ook een nieuwe filmklus heeft zich al aangediend, de rolprent Breathe naar het boek van Anne-Sophie Brasme, waarvoor de opnames in oktober al van start gaan. Dat worden drukke tijden dus, voor de dan newly-mom. Maar aan het Franse La Nouvelle République laat ze weten zich daar niet druk om te maken. 'I've always been a hyperactive,' aldus Laurent.

 
Model Natasha Poly kondigde onlangs haar zwangerschap aan met een foto op Twitter >