Nieuwe juwelendiefstal @ Cannes

Vermist: De Grisogono-halsketting ter waarde van 2 miljoen euro.

Wat is het geval? Na de veelbesproken Chopard-diefstal (vorige week werd voor meer dan één miljoen dollar aan juwelen uit de hotelkluis van een Chopard-medewerker gestolen) heeft weer een diamantdief zijn slag geslagen.

 

Opnieuw is een Zwitserse juwelengigant de dupe; De Grisogono maakte bekend dat één van haar kettingen (waarde: een whopping 2 miljoen euro!) gestolen is tijdens het event dat het merk dinsdagavond in Hôtel du Cap-Eden-Roc gaf ter ere van haar twintigste verjaardag. Ondanks tachtig man sterke beveiliging merkte De Grisogono-medewerkers aan het eind van de avond dat het ding niet meer op zijn plek lag.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wie betraden de rode loper van de jubileumfuif van het amfAR Gala in Cannes? Kijk mee naar het star studded (mode)festijn... >

 

HAPPY BIRTHDAY

Het sieraad maakte onderdeel uit van De Grisogono’s 20th anniversary high jewelry collection die tijdens het event tentoongesteld werd. Meer dan 700 gasten waren die avond aanwezig, waaronder een flinke bups celebrities. De politie start een onderzoek naar de diefstal. Het is niet bekend of de juwelenroof in verband staat met het Chopard-incident van vorige week. ‘Dit soort incidenten zijn zeldzaam; sterker nog het is de eerste keer dat ons in ons twintig jarig bestaan overkomt,’ laat creatief directeur van De Grisogono, Fawaz Gruosi, aan WWD weten.

 

Inspiratie voor het weekend: de kapsels @ Cannes Film Festival >