Katy & Roberts abnormale date

Raarrrr. Katy Perry en newly single Robert Pattinson worden verdacht vaak samen gespot, maar gaven hun nieuwe date(?) dit keer wel een errug vreemde invulling. 

Zomaar, uit het niets, woonden de twee sterren een wedding rehearsal van een random koppel bij in Santa Barbara. Katy en Robert kenden het gelukkig stel niet, maar besloten toch maar eens een kijkje te nemen bij de huwelijksvoorbereidingen. ‘Katy en Rob zaten naast elkaar en keken naar de bruiloftsrepetitie in de grote binnenplaats,’ doet genodigde Stephanie Sands aan People.com uit de doeken. ‘Ze waren heel erg casual gekleed. Zij droeg een hoodie en grote zonnebril. Ze showden geen PDA en aan hun lichaamstaal kon je niet zien dat ze aan het daten waren. Ze zaten gewoon samen te kijken.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

GEWOON VRIENDEN?
Het lijkt er dus op dat Robert Pattinson eens goed bij Katy Perry uithuilt na zijn breuk met Kristen Stewart. New celeb couple alert? Het lijkt er niet op. Maar dat Katy blij is met de breuk moge duidelijk zijn. Zo vertelt een insider aan Life & Style dat de zangeres het maar niets vond dat Rob Kristen terugnam na haar affaire met Rupert Sanders.

 

Vorige week was de maat bij de Twilight-hunk ook vol en haalde-ie al zijn spullen uit Kristens huis. De actrice was er flink kapot van en racete na Robs verhuizing naar het huis van, hier komt-ie, Taylor Swift, voor advies. Ehm ja… omdat Swift(ly) het ook zo goed doet op het liefdesfront?

Meest gelezen

 

PS - Topmodel Anne V. kan na haar breuk van rocker Adam Levine ook weer lachen en heeft een nieuwe knapperd aan de haak geslagen. De Russische schone date nu met New York Mets-honkbalspeler Matt Harvey en de PDA is niet van de lucht. Ah gos. Adam Levine zet inmiddels de bloemetjes buiten met Sports Illustrated-model Nina Agdal.

 

Wat spookte het andere beroemde gepeupel onlangs allemaal uit? Je ziet het in onze dagelijkse celebrity snapshots >