Maandhoroscoop: juni 2013

De lente breekt – eindelijk – écht door, en de zomer staat alweer voor de deur. Wat kan je nog meer verwachten van de zonnige maand juni? De planeten en sterren vertellen het je.

Na de chaos van mei wordt juni een verademing, Ram. Blijf niet te veel op de bank hangen, want dit is ook de maand dat je moet zeggen wat je te zeggen hebt.
 
Stier, jouw doel voor deze maand is zorgen dat je geld verdient met wat je leuk en belangrijk vindt. Als je het slim speelt, levert het enorm veel kansen en mogelijkheden op.
 
Hoera, Tweelingen, je verjaardagsmaand is aangebroken! Het is gelijk het begin van jouw persoonlijke nieuwjaar. Schrijf op wat je wilt bereiken in 2013, dan heb je nog zes maanden de tijd om te zorgen dat je dromen werkelijkheid worden.
 
Juni belooft een prima maand te worden, Kreeft. Voor het eerst in twaalf(!) jaar schuift Jupiter door jouw persoonlijke deel van het heelal. Wat dat betekent? Een heel jaar lang voorspoed en geluk. Ja, echt!
 
Leeuw, zorg dat je deze maand altijd je visitekaartjes bij je hebt; juni staat geheel in het teken van netwerken, zowel zakelijk als privé. Vanaf de 21e wordt het allemaal wat stiller, en wil je liever met rust worden gelaten.
 
Juni staat in het teken van carrière, Maagd. Een promotie, loonsverhoging of nuttig gesprek met je baas… Het zou allemaal kunnen gebeuren.
 
Weegschaal, de thema's van deze maand zijn reizen en carrière. Klinkt goed, nietwaar?
Een reisje op het program, Schorpioen? Denk dan groot, groter, grootst. Door een hele horde planeten in je avonturenzone is het haast onmogelijk om lang op dezelfde plaats te blijven…
 
Alles wat met de liefde te maken heeft, komt in juni in de schijnwerpers te staan, Boogschutter. Denk dus goed na over wat je precies wilt en welke kant je op wilt gaan.
 
Juni wordt een belangrijke maand, Steenbok. Er gaat veel gebeuren, en er is nog meer om rekening mee te houden. Even opletten, dus.
 
Waterman, het eerste deel van de maand staat in het teken van liefde, creativiteit en plezier. Kan niet beter, dus. Maar na al dat feesten ben je wel even toe aan een meer serieuze focus, en die komt…
 
Een fijne doch ietwat verwarrende vibe voor jou deze maand, Vissen. Waarom? Lees het snel.

Advertisement - Continue Reading Below