Karl Lagerfeld spreekt

De witte keizer heeft ook deze week weer een hoop opmerkelijks te melden. Zo trouwt hij het liefst zijn kat Choupette. En steekt ook ‘dikke’ Adele weer de kop op. Smullen!

Der Karl kwam in februari onder vuur te liggen omdat hij zich kritisch uitliet over het gewicht van zangeres Adele, iets waar hij later zijn excuses voor aanbood. En haar naar verluidt een batterij Chanel-tassen stuurde, om zijn woorden kracht bij te zetten. Aan CNN had hij het volgende over de ongemakkelijke episode te melden: ‘I never said that she was fat. I said that she was a little roundish; a little roundish is not fat. But for such a beautiful girl, after that she lost eight kilos so I think the message was not that bad.’ Wij zijn niet overtuigd, Karl.

Advertisement - Continue Reading Below

 

HER ROYAL BEHINDNESS
En als we dan toch lekker bezig zijn, we weten allemaal nog al te best wat Karl over Pippa Middleton te melden had: 'Ik vind haar gezicht niks. Ze zou alleen haar achterkant moeten laten zien.’ Of-ie daar ook spijt van kreeg? Nope. ‘Ik denk gewoon dat haar zus knapper is.’ Ohkeeee.

 

De gloednieuwe Karl Lagerfeld store in Amsterdam al van binnen gezien? >

 

DIERENLIEFDE
Gelukkig heeft de beste man geen hart van steen. Over zijn dierenvriendje Choupette meldt hij dat hij het spijtig vindt dat hij er niet mee kan trouwen. Zo dol is hij op het beest. Maar hij weet gelukkig: ‘There is no marriage, yet, for human beings and animals.’ ‘I never thought that I would fall in love like this with a cat.’ Zie je nou wel. Bijna menselijk, die Karl.

Meest gelezen

 

Toch is een beetje zelfreflectie Karl ook niet vreemd. Naar aanleiding van Karl-cola, Karl-Magnums, Karl voor H&M, Karl-helikopters en Karls lijn voor Shu Uemura vroeg het Franse magazine Madame Le Figaro hem of hij ooit ergens zijn naam níet aan zou verbinden? Hij antwoordde doodleuk: ‘Wc-papier? Steunkousen? Condooms? Maar misschien ook wel… Ik ben mainstream, weet je.’ Wie had dat nou gedacht? Karl. Mainstream.

 

Vooruit, we kijken ook nog even zo'n smakelijk Chanel-filmpje van Karl >