Liefdesupdate: Michelle verliefd & Russell onthult

Michelle Williams is weer gespot met een man aan haar zijde en Russell Brand vertelt openhartig over zijn monogame tijd met Katy Perry. Het laatste liefdesnieuws uit celeb-land.

> In februari liep haar relatie met acteur Jason Segel op de klippen, maar Michelle Williams is nu alweer met een nieuwe man haar zijde gespot. En wel kunstenaar Dustin Yellin, die net als zij in het New Yorkse Brooklyn woont. In mei werden ze al samen op het MET Gala gespot (hand in hand!), en hij heeft zelfs haar dochter Matilda al van school gehaald. Klinkt als een vrij serieuze relatie, nietwaar? Daar horen we vast nog wel meer over.
 
> Vrouwenverslinder Russell Brand verraste de wereld toen hij trouwde met Katy Perry, en ook nog eens monogaam bleek. In een interview met Esquire vertelt hij over die tijd. 'Ik heb een leven vol vrijheid, dus als ik iemand ontmoet is het 'Oké, tijd om monogaam te zijn,' dat is een f**king change.' Hij vervolgt: 'Maar ik heb het geprobeerd en ik hield ervan. Ik vind haar echt een mooi persoon [Katy Perry, red.]. Het is gewoon moeilijk. Zij heeft veel opties, ik heb veel opties, dus je moet het écht willen.' En blijkbaar bleek dat niet genoeg. Na maanden knipperlichtrelatie schijnt Katy inmiddels weer terug bij John Mayer te zijn, hoewel het stel het (nog) geen relatie wil noemen. Russell is deze week nog gespot aan de zijde van ex Isabella Brewster, wat zou er op kunnen duiden dat de twee weer bij elkaar zijn.
 
Babynieuws! Welke celebs zijn er in blijde verwachting? Lees het snel >

Advertisement - Continue Reading Below