Burberry’s Kisses-project

Geef je telefoon een dikke zoen, want Burberry geeft 'm voor jou door aan je geliefde.

Klinkt een beetje vreemd, maar dat is toch echt het Burberry Kisses-project in een notendop. De gloedjenieuwe site kisses.burberry.com, die vandaag in samenwerking met Google is gelanceerd, geeft je de mogelijkheid om virtuele kussen te versturen naar wie je maar wil, over de hele wereld.
 
BURBERRY-FAMILIE
Dit knappe staaltje globalisatie begon met een idee om 'technologie een hart en ziel te geven en het te gebruiken om de Burberry-familie over de hele wereld te verenigen,' aldus creatief directeur Christopher Bailey aan WWD. Hoe het precies werkt? Open de website in Google Chrome, op je tablet of op je smartphone, en log in. Wanneer de site het aangeeft, geef je je scherm een dikke pakkerd. Vervolgens maak je uit één van de vijf opvallende Burberry-lipstickkleuren een keuze en verzenden maar. Naar je lief die gewoon naast je zit, je oudtante in Canada of je beste vriendin die een weekje op reis is naar een zonnige bestemming.
 
Bekijk hieronder het filmpje (vol mooie graphics!) over de geinige tool en kom instant in de stemming om virtuele pakkerds uit te delen.
 
Oh-la-la! Isabel Marant is de nieuwe guestdesigner van H&M >
 
BURBERRY KISSES

Advertisement - Continue Reading Below