Dus Jennifer gaat toch niet trouwen?

Is het huwelijk van Jennifer Aniston van de baan? Ik denk haast van wel.

Meest gelezen

Is het huwelijk van Jennifer Aniston van de baan? Ik denk haast van wel. Ik weet in ieder geval niet wat ik anders moet maken van de - verrassende - cover van People deze week: ‘Wedding on hold. Why Jen and Justin postponed their plans’.

 

Volgens het blad, dat uiteraard uit meerdere bronnen kan citeren, hebben zowel Jennifer als Justin het momenteel zo druk met werken dat een bruiloft onmogelijk plaats kan vinden. Dat terwijl de voorbereidingen een paar maanden geleden nog in volle gang waren:

Advertisement - Continue Reading Below

 

 “Wedding bands were designed and Jen was deciding on a dress,” says the source. The actress had a date in mind, too – this spring.

 

Now, with both Aniston, 44, and Theroux, 41, overloaded with work commitments and a massive house renovation, “wedding talk has stopped.”

 

Wedding talk has stopped… Dat klinkt onheilspellend, niet? Net als de volgende zin:

 

“With their packed schedules and the challenges of combining their lifestyles, “they need to figure out a way to create a life that makes them both happy”.

Meest gelezen

 

Ze moeten een manier vinden om een manier van leven vorm te geven waarvan ze alle twee gelukkig worden? Hoe kan het dat ze, tien maanden nadat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd, nog geen leven samen hebben waar ze alle twee blij mee zijn? Is dat meestal niet iets dat je vóór een huwelijksaanzoek al voor elkaar hebt?

 

AANZOEK TOCH PR-STUNT?

Het zet een mens wel aan het denken over dat huwelijksaanzoek. Want zouden de speculaties van toen dan toch waar zijn? Hebben de twee hun verloving op dat moment vooral bekend gemaakt omdat de hele wereld dacht dat Brad en Angelina een dag later zouden gaan trouwen? Was het geen oprecht aanzoek maar een pr-stunt? En pakt het nu, tien maanden later, toch anders uit dan toen gehoopt?

 

Als dat waar is, dan is deze People cover wellicht damage control van team Aniston. Mocht het huwelijk straks worden afgeblazen, dan is dit haar manier om het publiek alvast een beetje te laten wennen aan het idee en een zetje in de juiste richting te geven.

 

Want het mag vooral niet zo uitpakken dat het lijkt alsof hij háár aan de kant heeft gezet, we zijn immers de laatste keer dat ze werd gedumpt nog steeds niet vergeten. Het zou ook niet goed zijn voor Jennifers 'all American good girl'-imago als zij hém aan de kant zou zetten. Maar wanneer ‘het leven’ tussenbeide is gekomen, iets waar iedereen zich wel mee kan identificeren, heeft niemand schuld. Misschien was dit coververhaal een manier om de ‘scheurtjes’ alvast te openbaren.

 

GAAN ZE ECHT UIT ELKAAR?

Gaan ze dan echt uit elkaar? Gespeculeerd wordt in ieder geval dat de twee inderdaad wat moeite hebben om hun levens te combineren. Dit komt vooral omdat hij zich het meest thuis voelt aan de wat rauwere Oostkust en zij haar zonnige, luxe leven aan de Westkust meer dan liefheeft.

 

Met andere woorden: terwijl zij ligt te zonnen, schijnt hij zich te vervelen in L.A..

 

En bij dat laatste kan ik me na het zien van deze vakantiefoto’s uit Cabo San Lucas wel wat voorstellen. Want een man die een afgeknipte skinny draagt terwijl het meer dan 30 graden is, weet niet hoe hij zich moet vermaken op een ligbedje bij het zwembad.

 

OF IS ZE ZWANGER?

Wat is waar? We gaan het zien. En als we de altijd betrouwbare (ahum) InTouch van deze week moeten geloven is al het bovenstaande sowieso complete onzin. Zij beweren namelijk dat Jennifer zwanger is. En ach, dit zou - ondanks dat ze ondertussen al 44 is - natuurlijk ook best waar kunnen zijn. Anything can happen in Hollywood.