Te koop: een stage bij Chanel

Stage lopen bij Karl Lagerfeld @ Chanel schier onmogelijk? Welnee, al wat er voor nodig is, is een passend bod tijdens Natalia Vodianova’s Love Ball.

De Chanel-stage bij Karl is, naast een plek in de koninklijke loge bij de opera en een robbertje tennis met één van de beste tennissers van de wereld, één van de twaalf onvoorstelbare ervaringen die geveild worden tijdens het Love Ball, de fundraiser van Natalia Vodianova’s stichting The Naked Heart Foundation.

 

Lees alles over Karls omvangrijke staat van dienst >

 

ONDER DE HAMER
Natalia Vodianova heeft voor deze editie van haar Love Ball steun gevonden in koninklijke hoek. Niemand minder dan de prins en prinses van Monaco Albert II en zijn Charlene steken maar wat graag de handen uit de mouwen. Niet alleen stellen zij de Grand Opera van Monte-Carlo beschikbaar voor het evenement. Ook brengen ze vele gasten onder in passende accommodatie en gooien ze hun koninklijke loge in de verkoop tijdens de veiling. Alles voor The Naked Heart Foundation! De stichting van het supermodel zet zich in voor kansarme kinderen in Rusland. Met de drie vorige edities wist ze al negentig speeltuinen te bouwen naast een hoop financiële steun voor verschillende initiatieven.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het charitatieve festijn zal 27 juli plaatsvinden en het thema is uiteraard afgestemd op de Franse chic van de Rivièra, topdirigent Valery Gergiev vliegt nog even in voor een flitsbezoekje en uiteraard kan er naar believen gegokt worden. Voor het goede doel. Het blijft natuurlijk wel Monte-Carlo.

 

En als je dan die stage te pakken hebt, wees gewaarschuwd en lees het boek met Karl quotes >