Babynieuws: Kimye, Kate & Channing

De ooievaar maakt overuren. Van de Kimye-spruit tot de royal baby; dit is het laatste nieuws.

KIMS KLEINE
Vijf weken te vroeg, maar kerngezond. Kim Kardashian is afgelopen zaterdag bevallen van een dochter en volgens zusje Khloé maken de twee het enorm goed.  ‘I can not even begin 2 describe the miracle that is now a part of our family. Mommy/baby are healthy & resting. We appreciate all of the love.’ Aldus Khloé op Twitter. Ah gut.

 

Kim beviel zaterdagochtend in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles, met baby daddy Kanye West aan haar zijde. Volgens insiders is de kleine belachelijk knap en heeft ze al een hoofdje vol donker haar. De naam is nog niet uit de doeken gedaan, maar word on the street is dat het begint met, jawel, een K.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Beschuit met muisjes in huize Kimye dus! En was die kleine pardoes ook nog eens op tijd voor Vaderdag én de release van Kanye Wests nieuwe album, Yeezus, morgen. Da’s nog eens gevoel voor timing hebben.

 

ROYAL BABY
Kate Middleton heeft nog een maand te gaan, maar volgens insiders hebben prins William en zij al lang een naam gekozen voor de koninklijke kleine. En het is (tromgeroffel…) Frances. Royalty watcher Jennie Bond verklaarde aan de Daily Express dat het een eerbetoon aan prinses Diana is, wiens tweede naam Frances was. Ah gosh. En aangezien Frances voor zowel een jongen als meisje kan zijn, moeten we echt nog even wachten tot we weten of de twee een zoon of dochter krijgen.

 

CHANNINGS EERSTE VADERDAG
Klaar om flink te zwijmelen? Channing Tatum vierde gisteren zijn eerste Vaderdag en deelde voor de gelegenheid het eerste kiekje van dochter Everly. ‘Father's Day with my girls,’ jubelt de trotse papa bij de foto op Facebook. Oh, doe ons ook zo’n setje.

 

Nog even terugblikken. Dit was het heetste nieuws van de afgelopen week >